Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrs tamo djubre jedno
Izvinite sto ste izvrsili agresiju na nasu zemlju.
dabogda te ranila puška
Samo sanjaj haha
ovdje kad bosnjaci vrijedjaju,onda se odobravaju komentari...hahaha!I hocete cjelovitu Bosnu??? E nece je nikada biti.kako niste htjeli Jugoslaviju,tako mi necemo bosne.Hvala Bogu dragom,pa ce se desiti da se raspane.
crkni stoko!
živko jošilo ti narkomane nemoj da ti zovem one malce da te pred vratima poseru.pa ti neznaš ni šta si nekad si se prodavo ko mladi musliman pizdo....
ko kad gledas dodick vs ivanic, ili tihic vs radoncic.... valja mrijet...
Gori ste Vi ( novinari) koji ste dozvoli li da svaka \"sića \"može komentirati ovakve i slične članke,valjati gluposti a posebno ovaj što se potpisuje kao \"jale\" da nije smješno bilo bi žalosno.
Komunjaro, smrdiš na podrumski mem
Grijesis! Oni su radjani iz brakova, kao legalna djeca! Tvoje babe i dede kao nelegalna djeca Turcina! A ne moze biti potyrameri, vec poameri...tipicni kompleksas, mjesas Turke u sve!
Ko je ova budala?
govno jedno amreicko, kad njihovi pisaju i sta vec ne rade sa tim narodom, onda nikome nista, daboga crko.
Ismijavanje Kur´ana od strane americkih vojnika jeste bilo namjerno a Obamino izvinjenje je dokaz njegove dobre diplomatije koju Santorum nema.
a sta oni tamo traze
Previse se nenamjernih gresaka i kolkateralnih steta desilo da bi bile nenamjerne. Republikanci su debelo srozali svoj kredibilited ovakvim i slicnim postupcima nihovih predhodnih administarcija. Ovakvi istupi ce ih srozati u ponor
joj baliyaci kako ste nayebali kad vam dodje santorum , hahahahahaha