Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontam Sanader u Španiji.
Šta je bilo, nestalo ti zlatnih kašika? :)
Ovo ste preuzeli sa Spiegel.de, a btw, ovaj grad je propao finansijski
Pardon. Kriva tema.
Ružna konjusino, Anthony Hopkins je glumio Hitlera u filmu iz 1981, a Bunker iz 2001 je kad je Hopkins bio već prestar za takvu ulogu. Napuši se medvjeđeg qrca ali Untergang je iz 2004 gdje je glumio Bruno Ganz. Qrca se napuši medvjeđeg !
Inace moja struka tj. conceptual manager, digital project manager, concept designer, digital design architect, system designer, interactive digital media itd. i moram piznat' struka je moderna sa vremenom ali sve svoje ima kraj, sve je cilj kako kontrolisati covjeka na bilo kojem projektu, nebitno na akademskom nivou ili produkciskom sve je cilj bio da covjeka kontroliras. Pozdav Magistar Digitalnih Medija i Komunikacije iz mrzle Skandinavije.
Faza 1- Prikupljanje informacija; Faza 2- Uočavanje patterna; Faza 3- Predikcija; Faza 4- Optimizacija; Faza 5- Potpuno autonomno upravljanje gradom. Zanimljivo doba.
"Santander je digitalni grad i ovdje se sve snima." Ovo je suština grada.Apsolutna kontrola. Samo se klonite muslimanskih zemalja sa vašim 'pametnim' gradovima,'pametnim' bombama i nadasve 'pametnim' vojnicima. Odkad nam krstaško-judeistički savez donosi 'pamet' svaki dan muslimana je manje.
...jel' neko pojasnio mlađahnom sda pripravniku da je santander u španiji...te da načelnik istig sigurno nije sda "kadar"...
Sto ne dodju kod nas u ''retardirani grad'' da testiraju kako ne treba. 2 ,3 ulice koje vode izvana i u grad. Gomila rijeka a redukcija vode zimi, cijevi nam pod nogama pucaju a ni smeca nema tako malo. Semafori rade kako im volja a trzni centri nicu ko u Dubai-u. Kerovi se kote ko kinezi, 100 dzamija i 2,3 fabrike. Sportskim dvoranama propadaju krovovi itd. Mogao bi jos bar 20 primjera navesti jednostavno cim pocnem razmisljati o ovm gradu inspiracija sama od sebe navire. Al je opet bolje nego zivjeti u Hadzicima ili Fukushimi zvanoj Zenica.
Nisam ni rekao da imamo svoje plaze. Spomenuo sam vas iz dva razloga: prvi je taj sto ste nam najblizi i vecina Bosanaca ide u Hrvatsku na more, a drugi razlog je taj sto su vam puna pusta hvale kad pricate o svom primorju, a u stvari su vam plaze, cijene, more i usluga srednja zalost, sa izuzetkom Dubrovnika koji je svjetski biser (i koji je relativno nedavno postao dijelom Hrvatske) Istina je u stvari ova: drugi su mnogo bolji od vas u gotovo svemu, ali Bosnjo ide vama jer ste blizu (lova) i jer nije navikao da ide negdje drugo (jezik). I to nema nikakve veze sa kompleksima, znamo i mi i vi da je to bas ovako kako sam napisao.
ovo zvuci fino a sta ako se politicari odluce da zloupotrebe tehnologiju i npr. glredaju gdje se skupljaju protestanti ko su itd. BİG BROTHER
Iskompleksirani Bošnjače, vi svoje plaže i nemate. Ajde ajde ne budi ljubomoran. A Neum je vaš isto koliko recimo i Nevesinje. Znači 0%.
pa i mi u BIH isprobavamo najnovije tehnologije u medicini i tako to.... naime, ustanovljeno je da se bolje testira na ljudima nego na pacovima i tako mi imamo tu ćast ...za dobrobit covijecanstva,nista strasno...
Fin clanak, kako ne znam nista o Santanderu ukucao sam u Google da vidim slike i ostao iznenadjen plazama, prelijepo. Hrvati, vase plaze su smijesne i zalosne u poredjenju sa ovim spanskim.
ne plasite se nema Bosna para za to :)