Komentari (370)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani ovo nikad ne bi učinili. Kod nas se može u džehenem kad mačku poliješ vodom a kamoli ubijati ljude
Rijec 'ubij' se u Kuranu pojavljuje 102 puta. Rijec "bori se' 94 puta. Rat 236 puta.
yok,to šintoisti čine
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
katolik sam,ali napad na medinu je dno dna.
Šintoist sam i zaboli me cuna
Ti si brat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upiši svoj komentar
Mozda su inspiraciju ipak nasli u Kuranu. Pise: "Ako se licemjeri i oni čija su srca bolesna i oni koji po Medini šire laži - ne okane toga. Mi ćemo ti vlast nad njima prepustiti i oni će samo kratko vrijeme kao susjedi tvoji u njoj ostati - prokleti neka su! Gdje god da se nađu, neka budu uhvaćeni i UBIJENI." 33:60-62
Nek svjetski mediji ne vezu ove idiote sa vjernicima i muslimanima. Nikad se vjernik ne bi raznio bombom, pogotovo na svetom mjestu njegove religije. Tim ljudima je ispran mozak, islam je cista religija, puna ljubavi i blagodati. Sve ostalo sto se povezuje sa islamom danas nije islam!
Ako već mrze jevreje, kako to da se nikad ne aktiviraju ispred sinagoge, nego uvijek ispred dzamije. Ocigledno se vidi ko ih placa
Evo za sve ove koji će sad da pišu kako su svi muslimani teroristi. 1. Samoubilački napadi nemaju nikakve veze sa Islamom, samoubistvo je jedan od najvećih grijeha, mogu oni Allahu-Ekber govoriti koliko god žele, ali oni time ništa postići neće i da su svaki namaz klanjali, ja osobno mislim da oni samo pokušavaju da učine Islam u očima svijeta terorističkom vjerom, što nije. 2. Ovo nema nikakve veze sa Islamom, jer napadaju mjesta na kojima žive muslimani.
3.Kur'an nigdje ne govori da se ubijaju civili, ko god je pročitao Kur'an to zna. Ovo je samo pokušaj svjetskih sila da učine Islm terorističkom vjerom.
https://youtu.be/qmJ37WqKWfM
Ko god da je izvršilac,musliman ili nemusliman, koja god organizacija preuzela odgovornost ili ne, ipak će odmotano klupko na kraju dovesti do obavještajnih službi i aktivnosti midaonih magova izabranog naroda....iskoristili su razjedinjenost i neslogu islamskog svijeta, po potrebi montirali i demontirali ratove, postavljali i smjenjivali režime i sada 30 miliona židova(sa dijasporom) razjebaje kako i kada hoće vaskoliki islamski svijet kojeg ima milijarda i kusur.....nažalost je tako
mentalnih opium
Boze sacuvaj koji bolesnici nemogu da vjerujem...
IZBOMBARDITAJTE JEDNI DRUGE STOKO ZAOSTALA BOLESNA
#Hižaslav
Samo atomsku bobmu na teroriste baciti treba da ih raznese !
Мислим да је основни проблем никакве или веома слабе реакције и осуде оваквих догађаја од стране исламских заједница широм свијета. Исламске вође морале би се оградити од тероризма без имало устучавања. Управо недостатком тих реакција стиче се утисак да исламске заједнице подржавају тероризам. Још кад се узме у обзир да се индокринације терориста дешавају управо у вјерским објектима, до каквог се другог закључка може доћи него до поистовјећивања ислама и тероризма... Нажалост...
Јесам ли преписао? Не виђох...
Оградити се као званичник одређене религије на тероризам који се дешава у име те исте религије. На сваки тероритички чин, посебно онај гдје су жртве грађани, оградити се од њега, истакнути да се у име религије не смију убијати недужни људи и позвати све да то не чине. Мој коментар је био моје мишљење зашто се у свијету ислам поистовјећује са тероризмом. Један од разлога. А о одгоју дјеце, о добром и лошем у људима, нисам ријеч написао. А мишљења сам да у сваком човјеку мора бити бар нешто добро.
Niti jedan iskren musliman to ne bi uradio.Osobe koje su to uradile nisu ljudi nego obični tirani i teroristi .
Da bismo razumjeli neprijatelja, razotkrili njegove namjere izolirali ga i pobijedili moramo ga prepoznati i predati zakonu. On je veoma cesto tu, medju nama a mnogi od nas Muslimana smo nakon svakog napada upirali prstom u zapadne sluzbe, Ameriku, Francusku, Charlie Hebdo, Mosad, i ostavljali teroriste na miru. Aoni su planirali i planiraju. I ubijaju. A niko od nas da podigne slusalicu i nazove 122.