Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema andrića, opet se vratio u svoj grob izgleda. Nešto nismo vidjeli da u Ukrajini ima Tuđmanovih slika, a još koliko juče bio je članak na Klix-u da se na barikadama proruskih i ruskih plaćenika može vidjeti i slika Zlobodana Šljivoševića. Otkud to? Kako ćeš sad slagati? Baš me initeresuje.
Ne zadugo. Otimačina i agresija nikada se nisu isplatile a tako je i danas. Prije ili kasnije okupatori će biti poraženi i otjerani.
Kod nas su neki pod "SAMODBRANOM" pravili genocid u borbi protiv "ZAPADA"
a kakva je ono prica da su hrvatski placenici ratovali na strani ukrajinskih neonacista???.....gdje ima dima ima i vatre :))))
RUSKI NACIONALISTI I TERORISTI GORI OD NACISTA STO PUTA, UVIJEK BILI
lijepo uokvirena slika prirode. jednostavno i moderno.:xP
Jesul krenuli ovi Titoisti, da pomognu Rusiji da se obračuna sa ukrajinskim naciJonalistima? Braća im četnici već podigli šatore, šta Titabije čekaju?