Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 (trojica) sirijci ili arapi a ostalih 55 (pedeset i pet) uhapsenih su srbi
pustili izbjeglice umjesto da zapecate granice jos u grckoj, a ljudi zeljni pichetine, njemice obilate i sisate..kozojebi navikli da siluju to je njima kao dobar dan
...jer delikta nije ni bilo, nego se sve malo više medijski napuhalo. Haj' neka precizno objave koliko hi je silovanih i pokradenih. I onome Asanžu su tako uradili da je silovo Šveđanke pa ga ko psa drže zatoćenog u Equadorskom poslanstvu.
Cuj samo..
djesi momo djesii
@BosmalBoyy djesi djesi sta ima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Е ето, видите да не ваља летит' пред руду и грешити душу ... постоји могућност да тројица нису муслимани.
@Misstake .... и најмање 100 000 дечака, од којих је 10 000 генерал Мекензи лично подер'о, по сведочењу Мунире Субашић.
@Misstake Зависи с ким се дружиш. Моје колеге, широм земаљске кугле, немају ништа друго за Србе но похвале и поштовање за пример како треба делати са муслиманима.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa to i jest problem, što se među stvarne izbjeglice Sirijce i Iračane ubacuju Alžirci, Marokanci, Pakistanci, i koriste njihovu muku da dođu do Europe. A Europa prima sve redom, iako pojedine zemlje iz kojih dolaze "izbjeglice" rata nisu vidjele.
@Zoltan Pola Jugoslavije je došlo u izbjeglištvo u EU na račun rata u BiH.
Nauci Engleski pa procitaj originalan clanak koji klix krade. A ne znaju (ili nece - ima jos teksta u originalu) prevest. Ta trojica su jedini koji su dosli u Njemacku nedavno - ostali su tu od ranije. Dosli kao gastarbajteri, studenti, turisti... A ako pak zraknes u welt.de original, naci ces ne samo da su neki pocinitelji "od ranije poznati policiji" - nego da u grupi ima i jedan Crnogorac. Kao i to da je vecina prijava od ili nakon 3. januara - nakon sto je vec planulo da "crnci siluju".