Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Oximoron nikako da sjaše s vlasti. Grci na meni!
Ma nek im Vucic ruku pruzi i promogne braci
Pa ovaj nikolic uopce nije promjenio retoriku iz devedesetih.
Ko nije svjestan da je na Balkanu mir, samo privremeni period između ratova, taj jednostavno nije pročitao ni slikovnice. Prvo iduće veće svjetsko ili lokalno "kolebanje" eto ti opet rata, eto ti opet otkopavanja novih grobnica itd itd. To ti je kod nas ko menstruacija, redovna pojava. Srbi su ako ništa toga svjesni. Dok će nama opet biti priča "Rata biti neće".
Preveliki je ulog u pitanju politickoj bandi da bi se zaratilo.Sta su 92'-ge osim opanaka imali?Osim toga policiju na svim stranama opremaju samo za socijalne nemire,a i uredba o prioritetnoj isplati plata policiji,odmah poslije rate kredita,puno govori!
Zasto ne mozemo komentarisati cetnika Nikolica
Mrznja koja je posijana izmedju bosnjaka i srba nece izblijediti ni nakon deset generacija. Srbi su ispali glupi nasjeli na foru, spasavali jugu odnosno pravili veliku srbiju ubijajuci komsije, sada zapad kad god pozeli moze na balkanu pokrenuti rat za 24 sata jer bosnjaci bi rado prihvatili sansu da se osvete za silne zlocine koji su cetnici pocinili i tako to se moze vrtiti u krug do sudnjeg dana.