Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ovi zaglibili drama. Prodaju otoke da se spase... Nama kada bi vako bilo morali bi RS prodat :P
nek prodaju nama da ga nakacimo na neum xD
@haha Nemoj brate gluho bilo. Grčku su ukleli onom starom \"Propo k\'o grčka\"
Pa cilj RS-a je da se zaduzi toliko da ih vise ni mi necemo htjeti u sastavu BiH
ko bi rs kupio...hahaha...pa jarane, nama medjunarodna zajednica placa i daje kredite samo zato sto nece da imaju posla sa rs i genocidasima...
tako ce MMF i RS otkupiti za male pare ako Dodik ovako nastavi dizati kredite.
za ovo se je znalo ima vec 3-4 godine... jos malo pa ce i hrvatska svoja ostrva prodavati !
dobro jutro kolumbo :). kriza je i napravljena da do toga dode. kako bi drugacije amerikanac ista i imao? sve sto imaju oni su oteli od nekog, na ovaj ili onaj nacin.
Sto niste prenijeli citav Intervju. Neobrazovana stoka, zvana novinari. Lik je govorio da garantuje osobno da ce Grcka vratiti tih 100 milijardi. Haj sto se kune ko horsas na igli da ce vratiti 100 milijardi ( sto ni Bill Gates ne bi uspio) nego sto su im vec dva puta skratili dug za desetine milijardi i lik sad hoce jos vremena dok vrijednost para u buducbnosti ne opadne. Pa ja Nijemci ih eto trebaju gurati jer oni zive predobro radeci i placajuci porez. Ako se to ne desi onda se uvijek moze spomenuti uloga Nijemaca u ratu koji se desio prije 60 godina. To sto su usli u Evropsku uniju sa prikrivenim dugovima, odnosno izvarali, nije uopste bitno. Ali eto Nijemci su krivi sto su svoju robu izvozili u Grcku, sada trebaju proizvode besplatno dijeliti, biti primjer Japanu, USA i ostalima. Ne daj boze da ocekuju kakvu garanciju za te pare sto im posudjuju. Ma vratit ce im oni 100 %. Pa realno i mi Bosanci bi im odmah posudili pare da imamo, zar ne.
kupila bi vam dijaspora, al vama su drazi cetalji
Eto ga Njemačka nastavlja politiku iz Drugog Svijetskog Rata.Ovaj put će porobit Europu kulturno,finansijski bez ispaljenog metka.
a u tom grmu leži zec
mi nejmamo para da kupimo ni 1 dulum grčke zemlje, a kamoli za otok...
evo III svjetskog rata....
prinuđeni kao ova naša polovnjača od države da se prodaju za evropske i američke prostitutke, u nadi da će naći spas... :( ma da crkneš od tuge...
SJAJNA SANSA ZA BOSNJACKO POMORSKO DRUSTVO DA KUPI PAR KOMADA I NAPRAVI ISTO TOLIKO LUKA, KAD VEC NE MOZE U NEUMU !!!
sad ce njemacka konacno dobiti ono sto joj toliko nedostaje