Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anaconda hehe mozda su pra pra jebavali al se to dosad izrodilo al sta su srbi vasim nanama 90-tih radili to se nece izroditi za 500 godina :)))
gruzijci su katolici majku vam jebem srpskoruskočetničku! pobit gamad jebem im krv!
stigla ih je ona: \"dabogda se o sebi zabavili\"
Udri te ih Gruzijci,ustvari udri te ih Rusi,..udri te se govna vlaska.
MM... Gnjido jedna nezna se bas ciju su pra pra nanu Turci jebavali!! Nema vece gamadi od vas svrba!!
A STA TO PA TURCIN ERDOGAN ZNA KO SU MU BRACA KADA MU JE PRA CUKUNBABO SRBIN POTURCEN JEL SU MU MAMU NANU I SVE ZENSKO ROBLJE POJEBALI PA SADA SE PONASA KAO ONI ISTA GAMAD TURSKA SMRDLJIVA .
kakve veze ima sto su Gruzijci pravoslavni??? ma gazi ruske smradove :D
a jbg... i ovaj me iznenadi pravo.. da svoje \"voljenike\" prizna kao ratne zlocince.. ccc ..sta sve necu cut i procitat..vise se ne zna.. ko jebe..a ko bude jeban :)
Ovaj erdogan,nije dobar.... Gruzici su pravoslavi vecinom..........
@ERDOGAN Turčine, nemoj tako ružno da se izražavaš. Turčine, pa zar ne znaš da su Gruzini pravoslavni. Turčine, zašto se ne prijaviš kao dobrovoljac da pomogneš braći? Nije valjda da si zaboravio kako su Turske dobrovoljce iz Bosne i Hercegovine, koji su otiši pomoći braći Čečeniju mjesecima pokušavali vratiti u natruHlom stanju? Preporučam da odeš i probaš Ruski čelik...Turčine
ŠTA JE RUSI JEBEM VAM DIJETE ČETNIČKO?! ŠTA HOĆETE?! UDRI SAKAŠVILI JEBEM LI IM MRTVE KOSTI ČETNIČKE! VAZDA UZ SVOJU BRAĆU GRUZIJCE, AZERE, TURKE !
Vidi vidi Rusa .... hahahhahahahahahha da se malo i mi nasmijemo u ovoj muc ....
Šta reći od istine se ne može pobjeći kad tad se prizna. Eto zločincu sad te i braća prozivaju i uporedjuju.Zar ti nije jasno koliko si glup da te se svi odriču i više im ne trebaš.Postoji narodna izreka\"koga ti hljebom taj tebe na kraju akmenom\" eto ti tvoje brace sa svih strana iskorišten i odbačen si da čamiš u čeliji,a dodik i kompanija da uživaju i svoje snadbjevaju do pra pra unučeta.
Eto, toliko o srpsko-ruskom prijateljstvu i bratstvu! Proglasise Rusi Karadzica ratnim zlocincem, nije mu trebao Hag! :)
ooo,iz ruskih usta ovako nesto cuti,GOLEMO