Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e he..bo ti sebe i pare svoje , i veze svoje , i sve svoje kad si dopustio da se krijes u pustari i da te oni tvorovi nadju, pa majka mu stara, ja bih se bolje sakrio i bolje prijatelje i veze obezbijedio za sebe kad mi neko o glavi bude radio...cccc. To samo moze da sebi dopusti glup i brzoplet covjek. iskreno sam polagao nade u tvoj bijeg , i gerilsku borbu , al ovo je zaista dno dna.
@Srbine, druga Tita i zlotvora Miloševića ne možeš porediti niti u jednom segmentu njihovih života, osim možda u samo jednom: Obojica su uspjeli držati Srbe pod kontrolom, a to s obzirom na njihovu prirodu nije ni malo lako. Naravno, svaki od njih na svoj način.
Iskreno, zao mi ga je... Dopada mi se što ce mu prvo suditi po Libijskom zakonu.... J.bem.Ti. Hag i petljanje u cirkus sudjenje krvolocima na nasim prostorima!!
Izdrzi!
Kakva ironija uhvatili ga Tuarezi koje je njegov babo mrzio.Uzmemo li u obzir cinjenicu koliko si Saife bio \"omiljen\" u Libiji,dobro ces proci ako te zivog ne rascerece.
stakori ce ti gurat stap u guzu crno ti se pise
Srbe i Arape istjerati iz Evrope..... vjera je prolazna ali barbarizam nije.
Volim tita i milosevica, zajedno sa gadafijem...... bolje diktatura nego siromastvo u slobodi! :)
Slaba kvota veceras za Barcelonu
-Fala Bogu ja nisam vjernik ja sam ateista,ha ha haaaaaaaaa!