Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da se nazivas krscaninom, pa pretpostavljam da to i jesi... Zasto spominjes osmanlije kada imas jasniju i precizniju istoriju koja je stara jedva 15-20 godina, a koja svjedoci o upravo srbo-c.e.t.n.i.c.k.o.-u.s.t.a.s.k.o.m , citaj rijeci KRSTASCKOM, GENOCIDU nad muslimanima BiH. Jednostavno se ogradi i reci istinu... KRSTASKI TERORISTA je na najsvirepiji nacin ubio nevine ljude u Norveskoj, jer ih je smatrao ili nevjernicima, ili izdajicama. Ja sam odao pocast nevinim zrtvama... Sada si ti na redu da izgovoris istinu...pa koliko god ona bila bolna za tebe. Tebe @antiposmatrac necu ni komentarisati , ali se nadam da cemo se nekada gledati preko nisana.
na komentaru samome se da primijetiti da si potomak nekakva vlaska kmeta beskonacno primitivnog ali natjeranog zarad prezivljavanja da preuzme nebulozu od islama i tako glup si i ko vlaski kmet i ko bosnjacki islamist
@posmatrac Nijednom rijecju nisi odao pocast nevinoj pobijenoj omladini. Pricas o genetici krscanskih templara. Sta je s genetikom osmanlija, nabijanja ljudi na kolac i otimanja novorođene djece. Ta genetika nam je prostor BiH unazadila toliko da se jos 200 godina oporavit necemo. Bitno je da si ti tudju vjeru napao, a napamet ti nije palo odat, pa makar i beznacajnim komentarom, pocast nevinim zrtvama medju kojima je bilo jako puno maloljetnika.
Kako se nadju zamjenski izrazi za ovog teroristu kada se radi o nemuslimanu. Nazivi tipa \"masovni ubica\" i sl. je kao rezervisan za ljude koji javno izrazavaju mrznju prema muslimanima, koji izvrse masovna pogubljenja teroristickim cinom. I dijete zna kako bi glasio naziv da se radi o muslimanu. Dakle, nije ovo masovni ubica, vec klasican primjer krscanskog teroriste. Proradila genetika srednjovjekovnih templara.