Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo malo pročitajte i biće vam jasno zašto ovo Kerry govori. Sankcije su uvedene od strane UN-a, a ne od SAD-a, a budući da su saveznici, valja im se pridržavati. Za nadati se da će sankcije nestati u narednom periodu, jer slobodna trgovina spaja ljude. To je win-win situacija za obje strane.
Nista ne kontam !!! Pa zar Iran nije OTVORIO sva vrata za inspektore UN-a, klinca-palca??? Ahmed&nedjad nije dao ulazit u Iran, to soji, al svejedno, USA ce NAPAST Iran taman kad bi im i gace skinuli da vide imal atomskog prdeza ;))
Fracuska postala teroristička zemlja i mora im se uvesti demokratija, dobro veće. Slijedeća tema samo na PARALELE...
Odmah Francuskoj uvesti sankcije! Sramota kako se ponašaju! Čuj, molim te, oni bi kao nezavisna država koja sama tumači svoje interese sklapali posao s Iranaom?! To niđe u svijetu nema!
A što bi ja ovog Kerry-a na kolac ,al bi mu onu fioku bjezbolkom prvo malo udesila... SAD...jedite g*** više.
danas svi na proteste
Ma Ameriko, dosta vas je više, marš u materinu pizdu!
"SAD upozorile Francusku zbog poslova sa Iranom" Pa niste vi gospodari kosmosa da nekome nešto zabranite...
misliš da nisu...
Boje se da ce Fracunska imati bolju ekonominju od njih...Sto me nervira kad procitam da ona nekom uvodi sankcije,upozorava,smiruje itd...daj zanemarite je vise,svjet bi bio bolji da nju nista ne pita.
Hahahahaha, đe će imat Francuska bolju ekonomiju od SAD-a?? U kojem to univerzumu?!?!!?
Niski skontao moju poruku,al' ne zamijreim ti,odrast ces nekad...