Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadrogirane americke budale, eto sad se vise nece furat da su na granici s mexikom
ahahahaha kriminal na lokalnom nivou , a napali državnu ustanovu i to koju ... nacionalna agencija za sigurnost ???? zanimljiva klasifikacija " djela"
Majku vam americku, licemjernu... mora da nisu muslimani pa ih niste okarakterisali ko teroriste. Cuj udar na drzavnu usanovu i nije terorizam nego lokalni kriminal. Isto kao sto nije teroristicki cin otimanje i rusenje aviona. Da je Meho oteo avion a ne Andreas Lubitz, proglasili bi ga teroristom brze nego sto bi se avion zabio u Alpe. Majku vam...
Tako se to radi. U nas bi bivši ministar nesigurnosti Smradončić optužio stražare da su pucali na goloruki, obespravljeni narod.
GTA: NSA