Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čifut ne smije napasti bez pomoći i direktnog učešća SAD i arapskih režima Zaliva.Kad se konsoliduju i dogovore onda će udariti.Sad ide prvo propaganda, zatim vehabijski šejhovi i daije da "objasne" svojim sljedbenicima kako u stvari stoje stvari.U paleti ponuđenih objašnjenja je tajni dogovor šija sa cionistima i slične nebuloze.Iako ne mogu objasniti zašto šije svaki dan ginu pokušavajući rasteretiti ljude iz Gaze koji trpe genocid.
Pa naravno. Oni nikada ne napadaju "direktno" osim Palestince koji se ne mogu braniti. A sa drugima se obracunavaju preko Mosada i nekih tajnih zadataka. Ako treba direktno u rat, to rjesavaju zapadnjaci.
Da vas hoce kakav tajfun poharati pa da se sobom zabavite , izazivate Iran da vidite cime raspolazu jer im ne mozete nista jer imaju nuklearku.
Hinjski kao i do sada
Namazani cionisti guraju muslimane i katolike u rat radi svojih ciljeva. Baš su pogan najveca na svijetu. Jadna Ukrajina visi o koncu radi kretena.
Ovako, plan je sljedeći: Iran im je uputio poruku da se ne igraju sa njima i poslao im par scenarija sa ovim usporenuim bomardovanjem na koje nisu uspjeli adekvatno da odgovore. Sad su vidjeli da se produbljavanje sukoba neće isplatiti, pa ce probati na drugi način, dizanjem nemira unutar Irana.
Napasce bolnicu
živio Iran
Pičići genocidni, samo žene i djecu oni smiju napadati.
Svo stanovnistvo slobodnog svijeta je protiv Izraela samo elite i sljedbenici selefijskog kulta su na strani uzurpatora i genocidasa.
Kao i svaki nasilnik, cim mu uzvratis on podvije rep i hinjavo ti napada familiju. Iran zauvijek !
Ova voda nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna...
Pa vec ste jednom napali. Nemozete se udostojiti da ne dirate ambasade i konzulate.
Nafta je vrjednija od Ljudske djecije krvi.Licmjerje.
Ne smije.