Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije za svakoga ni dijete...Boze sacuvaj
Ne'am Dunya :),nemam puno iskustva sa pistoljima,ne mora znaciti da je podigao,mozda je vec bio uperen i ovaj samo opalio...il sumnjas na Mahira :)
Moguce je sve :),al cinjenica je da Ameri vole oruzje...ne volim osudjivati al ovo je bas nepaznja...osim ako nije u pitanju to na sta sumnjas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa,Bože dragi!!((
sto ne objave da je u Clevelandu minimalna starosna dob za posjedovanja oruzja 3 godine. inace beba od 3 godine je prosla background check i dobila pistolj za 10 dana. pucala je na bebu iz samoodbrane, zato 3 gosnja beba nece ici u zatvor nego ce ga kazniti tako da ce ga odma smjestiti u vrtic.
U kuci gdje su mala a bogami i velika djeca, pistolj na dohvat ruke van svake pameti. :-(
pa gdje si ti????????? sta ima?
Ja evo vala zaposleno i prezaposleno u zadnje vrijeme. :-( hahahah kad ne stizem ni na klix da "zasjednem" onako kako volim, sve ti je jasno. ;-) A ti, godisnji vec zavrsio? Pa kako je bilo, nadam se da se ipak nije nista izjalovilo, i da si brzo ozdravio da mozes da uzivas.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
joj vas, pa šta, igrala se djeca ta-ta!
Odgovarali ili ne, opet krvava naplata mahnite opsesije oružjem.
Ima ti djecu i u kuci pistolje repetirane na dohvat ruke, mislim ti roditelji za svaku osudu! Na robiju sa taticom on je kriv a malom 3 usta razvaliti kad napuni 18 ?
Kakvi debini roditelji, pu jeebem vam majku.
gledaj auta murije drama ajde ti probaj pobjeci cuo sam da najmanje svako policijsko auto ima oko 400ks
Starosna granica za one koji nose oružje u Americi se baš spustila.
Jel bilo crno ? ako je bilo crno to u americi znaci .. jbg desilo se i nista vise, Business as usual...