Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD
Žgadija.Sve pobiti po kratkom postupku.Hemijskimm oružjem po mogućnosti.Svijet bi bio puno bolji.
to je prvi korak za uvodjenje demokratije u siriju
Licimjeri americki, vidjeli uspjeh mudzahedina na frontovima pa zele sad da podijele opoziciju i umanji njihovu kordinaciju na terenu..Nadam se da opozicija pametna da ne nasjednu na ove trikove americkih licimjera koji im ni ne pomazu... Sto se tice Al Nusra zaboli ih gdje ih vi stavljate na listu ....
Boje se ljudi da kada sutra dodju u Siriju da izvlace naftu, ne bi dosli u situaciju da im naftovodi, vozila i zgrade lete u zrak, jer sasvim je logicno da Sirijci nece htjeti scenario Iraka... Irak u haosu, ali busotine i naftovodi k`o u dobrim starim vremenima...pice 100 na sat. Sve u svemu i retardirani znaju USA vanjasku politiku...posebno prema arapskim zemljama bogatim naftom.