Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Njegov slučaj dokazuje da se Sjedinjene Države ne participiraju kao raj za pojedince koji su počinili grozne ratne zločine u domicilnim zemljama." hahaha... zato su pola hitlerovih generala i naucnika koji su eksperimentirali na zivim ljudima primili i stavili na sami vrh... bas su valjdani.. nego nisu imali korist od ove budale... neka mu zekapi... iako kasno vazno ga je stigla pravda
Zar ne bi trebalo pisati BOSANAC , Ane Srbin iz BIH :)
One je srbin iz Bosne.. jas sam bosanac.. nikad puske nisam vidio.. a noz samo onaj za hljeb za reckama... a ponekad mi zao i hljeb klati... :)
ništa novo,đikan slaže prije no što zine!
Gdje su ubistva, droga, silovanja tu su i Srbi na naslovnicama po svijetu.
sve ok commie
bosanska posrbica