Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo, a ti uporno kenjas o BOSNJACKOJ drzavi?! SANJAJ kad vec nisi htio ostati u krnjoj Jugoslaviji poserem ti se u krnji filjđan budalo.
Naprijed samo svima koji daju energije i sve inicijative za prosperitet nase drzave!NAPRIJED samo! BiH4EVER!
1-NESPOSOBNOST POLITICARA 2-EU-ja je ISLAMOFOBNA 3-OVO DOKAZUJE da je EU-ja sa genocidnom srbijom ucestvovala direktno u ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima 4-Da genocidna srbija i EU-ja imaju u vidu rascijepljnje drzave Bosne i Hercegovine i kradja njene teritorije i prirodnig bogatstva k\'o i nafte(pogotov na jugu nase zemlje o kome niko nista ne spominje al se zna pgotovo najglavniji politicki lideri nase drzave!) 5-IZDAJA svih politicara i inertno stanje drzave biH-ne u korist njenog unistenja 6-NAROD je jedan od krivaca jer SPAVA i ceka da mu neko drugoi rjesava probleme 7-korupcija i kradje drzave uz pomoc MZ-ce i EU-je od domacih politickih lidera 8-genocidnoj fasistickoj srbiji haski sud nije dao presudu za glavnog krivca=znaci da je haski sud taj koji najvise stiti genocidnu srbiju 9-nasa drzava da ima prave patriote politicare vec odavno bi ponovo dala TUZBU protiv genocidne srbije 10-i TUZILA EU-ju za svu podrsku srbiji! BiH4EVER!
\'\'sreca\'\' da ima \'\'PAMETNIH i POSTENIH BOSNJAKA\'\' u i oko Stejt de partmenta zato imamo propalu drzavu sa \'\'vrlo uspjesnom dijasporom\'\' i vizni rezim to moralno smece i intelektualni jad, bijeda i nistavilo od \'\'cestitih ljudi\'\' rodjene matere bi izdali i prodali za sacicu dolara pa da im je barem IQ i blizu prosjeka svima bi bilo dobro ali ne i njima ako mi je neko urusio americki ugled to je ta bijeda