Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je laž, zna se šta je ovo \"Sjaši Muammer da uzjaši Amer\"
Posto su gradjani posvjedocili da je medijska pompa prenapuhana ovo znaci samo jedno: Amerika pomocu sebi odanih medija servira svijetu lazne price i hoce da svrgne Gadafija i postavi odanijeg covjeka.Sasvim moguce, svima je poznato kako su Amerikanci dobri reziseri.
sta ovaj garo s.ere nemoze to tako prosli mandat su nas a sada bi malo muslimane AMERIKA OD..JE..BI
E moja Ameriko, doći će i tebi kraj aBd. Pazi ti te hrabrosti da oni nekoj lijevoj zemlji postavljaju ultimatume i ucjenjuju je. Povući će i vas neko za taj nos koji godinama gurate gdje mu nije mjesto. Klošari.
kome je sudjeno da bude heban same mu gaće spadaju
Veliki pozdrav i podrska fudbalerima Man Citya i posebno Edinu Dzeki....
lijepi predsjednig bus,citavoj stoci svijeta je dao po zaslugama i svakoga je smjestio tamo gdje treba,legenda,zato ga sva svjetska fukara i mrzi.
Gadafijev sin u Bengaziju prešao na stranu prosvjednika Nakon ministara pravosuđa i unutarnjih poslova ostavku je dao i glavni tužitelj. Razlog njegove ostavke je Gadafijeva brutalnost t0kom gušenja prosvjeda. Iranska agencija Press TV je objavila informaciju da je prosvjednicima prešao i Gadafijev najmlađi i malo poznati sin Seif al-Arab Gadafi.
Bengazi nakon sukoba- http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/u-libiji-sve-krvavije-pobunjenici-preuzimaju-kontrolu.html#video
Prema nepotvrđenim izvješćima također tvrdio da je ublažavanje zrakoplovstvo baza samo izvan Tripolija je pala na pobunjenike, nakon niza defections. Baza je bio korišten od strane zrakoplova koji bombardirali Benghaziju i na drugim lokacijama, te potvrdu o razvoju bi značiti veliku prekretnicu u borbi protiv Col Gadafi.
Protestanti preuzimaju kontrolu nad zračnom lukom u T. obruku. http://www.guardian.co.u k/world/video/2011/feb/25/li bya-uprising-dead-video
Pleme Al-Hasavuna se pridružilo narodnoj revoluciji. Al-Hasavuna je najveće libijsko pleme. Libijska mornarica se kompletno pridružila revoluciji. Također, libijske zračne snage u Bengaziju su se kompletno pridružile revoluciji.
B.R.Q News Network izvještava na osnovu izjava očevidaca da su Gadafijeve „pristalice“ koje su danas bile prisutne na trgu u Tripoliju bili u stvari ljudi koji su pod prijetnjom „pokupljeni“ i izvedeni iz džamija. Također, dobar dio okupljene mase su bili strani radnici koji su prinuđeni da prisustvuju i drže pro-Gadafijeve transparente. Nekima od njih je plaćeno da prisustvuju ovom skupu podrške diktatoru.
K. enija potvrdila da su p. laćenici iz K. enije a. ngažovani u d. ogađajima u Libiji
Protestanti stigli do oblasti Al-Hani u Tarablusu ispred kuće Aiše Gadafi (Gadafijeve kćerke) gdje je na njih pucano iz vatrenog oružja.
Bezbroj videa iz Libije- http://www.facebook.com/17022011libya?sk=app_2392950137 Placenik iz Nigerije (dokumenti ) -http://www.facebook.com/17022011libya?sk=photos U napadu na Bengazi danas, koji je pod kontrolom naroda, snage lojalne Gadafiju koristile protivavionske rakete.
Dojmovi-http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8348579/Libya-protesters-vow-to-march-on-Gaddafis-palace.html Libyan injured protesters at mosque, Zawia, Libya (Feb25) http://www.facebook.com/video/video.php?v=114520101955949