Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a pratili ko vas amer? ili je vas Bog zaduzio da pratite sve ostale zemlja u svijetu i da osiguravate \"mir\" naravno u svoju korist. ZIVIM ZA DAN KADA AMERIKA NECE BITI NAJJACA
Evo i ja 24h pratim hoce li iranci proci ili nece. Spreman sam na sve. Znaci da sam spreman ako prodju, a bogami spreman sam i ako ne prodju. Nema treceg.
Ja ba Amerika ne valja. Oni su sprijecili Britance da obnove svoje kolonijalne ambicije gadovi jedni. Jos kad su sprijecili da Sovjetski savez (koji je sve znao o svakom svom stanovniku i da li on nesta govori protiv svoje koruptne vlade) zauzme vecinu evrope, tad su mi se pravo zgadili. A tek ono kad su sa nagovorili Evropljane da napadnu Afganistance koji su sa ostalim narodima postupali kao sa nizim vrstama makar bili muslimani. Stvarno vise ne znam kako da ih podnesem.
\"...sve međunarodne svoje međunarodne sporazume\" sta je pisac htio reći :?)
J.e.b.e.m vas glupe ...vas iznad mene...dabogda vam Ahmadinejad kucu ciljo raketama...onda ce vam biti bolje...
Neki govore \"a za vrijeme Juge..\" itd. Tada je bila druga situacija u svijetu. Hladni rat (ravnoteza) i liga nesvrstanih. Tako da je bila druga \"klima\". Sad je totalno drugacije. I to mnogi ne svacaju.
provokacija su i nosaci aviona, a nema ih svako.
\"To je destabilizirajuće. Podiže napetosti, posebice u vrijeme tranzicije u Egiptu. To je tipični sirijsko-iranski oportunizam\", dodao je David Schenker. Ovo je oportunizam, a americko-izraelski odnosi su stabilizirajuci i cisto prijateljski? Pa covjek ne moze da vjeruje kakve izjave daju i da \"neko\" redovno pusi te fore.
ti su upravu sa tim i siguran sam da ce kina biti ista tkava kad prestigne ameriku, ali ne mozes tu nista, to nam je u naravi da onaj najjaci nema suosjecajnosti prema siromasnijem i zeli samo jos vise za sebe, ali svi su siti amerike, neka malo sada komunizam vlada svijetom
Poruka Europi iz NATO saveza: Naoružajte se, vidite što se događa u Egiptu Glavni tajnik NATO-a Anders Fogh Rasmussen pozvao se u petak na egipatsku krizu potičući Europljane da \"pametno\" troše za obranu kako bi se mogli sučeliti s promjenom svjetskog poretka.\"Dok vam ovo govorim, događaji u Egiptu, Tunisu i drugdje na Bliskom istoku i u sjevernoj Africi nižu se jedan za drugim i ne znamo kako će se sve završiti\", rekao je uoči 47. konferencije o sigurnosti u Muenchenu.Glavni tajnik je nakon govora rekao novinarima da je \"užasnut nasiljem u Egiptu\", odbijajući svaku mogućnost \"upletanja\".\"Tektonske ploče se pomiču. Nije posrijedi samo ekonomija, već svjetski poredak\", dodao je. Europske zemlje NATO-a, ocijenio je, mogle bi se previše razoružati zbog proračunske krize, zbog čega bi mogle postati \"nesposobne da zaštite vlastitu sigurnost\".
Ili cak u najgorem slucaju biti totalno unistena.
I nadam se da ce u svijetu prevladati razum da se tako nesto ostvari, tako da ljudska civilizacija moze brze napredovati a ne biti kocena ljudskom sebicnoscu, ratovima, pohlepom itd.
Jeli mislis da bi Kinez ili Rus bio bolji od Amerikanca, kad bi oni vladali? Nemoj biti naivan. Najbolje bi bilo da se u svijetu uspostavi ravnoteza sila (demokratija). A ovakokad je jedna sila najjaca onda je diktatura (ili jedno-silski sistem).
\"i staviti Irance na svoje mjesto\"... ...pa m.a.m.u vam j.e.b.e.m hoce li vas ko staviti na svoje mjesto???...hoce dragi Bog aBd, ali tada kad vas stavi, zazalit cete sto ste ikada pogledali preko okeana u smjeru evrope,azije,afrike a kamo li sto ste se petljali i nos zabadali gdje vam nije mjesto
Što reče moja strina čafurinka, ovaj Amed i Nedžad ne zarezuje nikoga a posebno Čifute i Amere.