Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sve je ovo uvertira ...spremaju arape za rat sa iranom :-D pametni neće izraelci i amerikanci ići u rat...pošalju im komšije...fino su se oni naučili posle vijetnama kako se ratuje :-)
Nema, čak je zahvatio i američko društvo. Građani se krve međusobno zbog rasizma.
Tko ovdje skonta tko koga yebe , čast mu svaka.... Izgleda je bitno da se sexa . . .
Kako su glupi, pa već su obučavali ove 'umjerene' pa su oni samo prešli u isisove redove.
0:36 piše mina 120 mm izgleda naše mine zarobila Siriska arabska armija haman da dajemo i u Siriju pobunjenicima oružje i municiju po naredjenu amerike ne samo Iraku https://www.youtube.com/watch?v=mOOe_XM-0bI
obučavaju ih ima pet godina, šuplja priča.. Treba to da preuzmu Turci
Svijetom vlada šejtan u obliku koji se zove kapital ili novac. Oblik koji je čovjeku drag i veliki broj vjernika nije imun na njega. Da bi ga pobijedili morate ga ignorisati.
Sve su to oni dobro osmislili ali su zaboravili urediti svoje dvorište.
Ovako su obučavali i Al kaidu i ove iz Islamskog kalifata. Znači nešta se gadno sprema.
Tamo se vise nezna ni ko skim ratuje niti protiv koga.
Znači na prostoru Sirije Iraka oni su uspjeli sto mnogi nisu godinama a to je da sve teroriste skupe na tom jednom prostoru i da se oni bore izmedju sebe a usput će i da se bore protiv režima basara al asada da se bore protiv Irana da oslabe Iran i njegovu poziciju u tome regionu da smanje pretnje Izraelu i ocuvaju granice Izraela ...Znači Hezbolah,Isil,PKK Hamas i sve ostale terorističke organizacije okupit na tome prostoru dat im teren da ratuju da nebi to radili na prostoru izraeale da nebi napali ameriku u ime djihada kao napad na tornjeve !!!Sve djihadiste islamiste preko Turske i dijelova sirije i iraka okupit pod organizacijom zvanom isil da se bore da izginu time smanjuju sanse za napade na ameriku i ostale zemlje po svijetu a oni ce da ginu ko muhe u ime djihada mudjehedini i islama za alaha!!!I onda na kraju ce da instaliraju svoje ljude u tim zemljama i vladama i problemi rijeseni njihova zemlja nafta i ostala prirodna bogatstva!!!
Jos toga se mnogo moze ovome pridodati ali nema mjesta skontajte sami pametni ste!!!
licemjerje bez granica ... ne isplati se trošiti riječi
al-qaida, isil, kako li ce ove nazvati, i koliko li ce im trebati vremena da pogube dokumenta da su ih bas oni, ameri naoruzali i obucili :) show must go on
http://vijestiummeta.com/zasto-je-zapad-izmislio-termin-bosanski-islam/ pročitao sam članak i mislim da ima smisla
to što su oduševljeni ne znači da nije u pravu onaj ko je pisao ovo na linku
You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.
Porpaganda umjereni pobunjeci nepostoje imas ISIL AL QAIDU AL NUSRU i svi su u istom fazonu kada se natripuju ratuju jedni protiv drugih inace sve je to isto