Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj izvrsili DNK analizu nakon 15 godina, gori su od nas....
Nije frajer kriv sekunde, a priznao. Aman jarabi, mora da frajer nije dobar.
@Ampak ima i ovaj http://www.youtube.com/watch?v=LZrDbOqDN_k&feature=plcp
Koja budala,prizno ubistvo a nevin??
http://www.youtube.com/watch?v=gM8pe-OLi6w
Pobježe\"ispod noža\" brrrrrrrr
Ima najmanje tri razloga zbog kojih treba ukinuti smrtnu kaznu: (1)-vlast (država) treba ličnim primijerom da pokaže da nije primitivna poput najnižih ljudskih individualnih poriva, (2)-greške se događaju baš kao i u gore navedenom slučaju, (3)-vremenska robija olakšava mogućnost da se zavale (ocinkare) potencijalni saučesnici.
Bloody rednceks xd
jes malo sutra nevin,mozda ispod pazuha jos u zatvoru 15 ljeta odlezo
Halo,Orangutani....Koje pare?Kakve pare?Kakva tuzba? Pa da li znate imalo zakon o ovakvim slucajevima? Drzava i zakon kao i zatvor mogu da plate samo onoliko koliko ti je dnevnica to jeste mjesecna plata u zatvoru a to je oko 200$ pod uslovom da radis u zatvoru. Postoji milion slucajeva ljudi koji su lezali i po 30 godina nevini da bi se na kraju dokazalo da nisu krivi pa su dobili nekih bijednih 20.000$ Ne muzu se pare tako lako od cifuta i USA zakona to nikada nemojte da zaboravite....
DNK je Bozija milost !
FILM \" INNOCENCE OF MUSLIMS \" POSTOJI !!!! ovdje ga mozete skinuti: http://thepiratebay.se/torrent/7646360/Innocence_of_Muslims_-_Full_Movie(74_min)
pa vidi se da je osu.djenik...u p....m...
Dakle, bio je u zatvoru od 24-38-e godine, bas me zanima ko ce mu i kako nadoknaditi zivot.
na faci mu se vidi da je nevin, nije on j e b o za života
Koliko njih nevinih dobije slobodu tek kada odu u vjecna lovista!?
razumijes li da su izvukli iz njega priznanje nakon 9 sati ispitivanja. jel ti sad jasno