Moguće nove tenzije
2
SAD objavile "solarni rat" Kinezima
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"po dampinškim cijenama koje idu od 31 do 250 posto ispod realnih\" Sta li znaci ono \"250% ispod realne cijene\" Da poklone proizvod dzabe i kupcu poklone jos 150% u keshu ?
Čuj nerealnih cijena.. Pa koja će budala prodavati po cijenama gdje nema profita??? Zavali narodu svemirske cijene u svemu, pa se pitajte otkud onda ovoliki jaz između bogatih i siromašnih.. Ne gospodo, nego su cijene nerealno previsoke, u svemu nažalost..
Hoće ekonomski rat sa Kinom, zato što Kina dotira proizvodnju dok su oni dotirali bankare sa 1.400 milijardi dolara?! Trulež do srži.
Jedi knight, to je veliki bezobrazluk omalovažvati svu kinesku robu, kao da si pun predrasuda. Ako im neke stvari nisu bog-zna kakvog kvaliteta, po tebi to onda znači da im apsolutno ništa ne valja. I otkud ti uopšte ideja da su Kurdi komunisti koji koče razvoj ekonomije ? Niti im Keneddy ikada pomagao, niti ijedan dosadašnji predsjednik SAD-a bey obzira na relacije sa Izraelom i Turskom kojih se se prihvatio kao pijan plota.
A kad USA i ostale bubašvabe, drugima na takav način jeßu ekonomiju, onda je slobodno tržište uslovljeno embargom. Oni mogu biti iznimka, kao ove naše hodže sve bi oni pokrili, a svoje kćeri i žene , eh to je priča biće ako Bog da.
hhahahah sta ovi novinari pisu to je tuga......... ustvari ne znaju ni oni sta su napisali. cuj 250% ispod cijene :D znaci to je sve dzaba i jos vas nagrade.
NO EAST, NO WEST, ISLAM IS THE BEST ! bosnjacko razmisljanje...
Ovi Ameri su takvi kompleksaši...
Bravo KIna, samo tako, da nije vas sada bi DVD plaćali 1000 maraka. a monitor 2000.
CILJ KINEZA JE DA UNISTE AMERICKE KOMPANIJE PA POKLANJAJU SVOJE PROIZVODE. KAD SE POZATVARAJU SVE KONKURENTSKE KOMPANIJE ONI CE PODICI CIJENE I TAD CE BITI MONOPOLISTI. ISTA STVAR KOD NAS GODINAMA UVOZIMO IZ SRBIJE I HRVATSKE ROBU PO NEREALNIM CIJENAMA SAMO DA UNISTE NASU PRIVREDU PA DA BUDEMO OVISNICI O NJIHOVOJ EKONOMIJI. NJIHOVE VLADE SUFINANSIRAJU IZVOZ U BIH. TO JE EKONOMSKA AGRESIJA. MI NEMAMO VLADU KAO USA DA STANE NA STRANU DRZAVE I GRAĐANA . TO JE KORUMPIRANA MAFIJA KOJA BRANI SAMO SVOJ LICNI INTERES. NAS NAROD ZATO VRIJEME OSTAJE BEZ POSLA ILI RADI ZA SVE MANJE DNEVNICE. AKO OVAKO NASTAVE OSTACE NAM SAMO HODŽE I POPOVI ,CRKVE I DŽAMIJE DA NAS TJESE I DA NAS SAHRANE ONAKO PO NACIONALNOM KLJUCU , JER JE TO ZA NAS NAJBITNIJE... PA GLASAJTE SAMO PO ETNICKOM PRINCIPU ...
\'\'od 31 do 250 posto ispod realnih.\'\' - pročitaj cijelu rečenicu moronu
@ Jedi knight - priglup si dječače
opalim te kitom, smrdljivi kvazi-hitleru
je majka dolara
ovoga svijeta je dolar nisu blesavi ameri sejtani sejtan je dolar
kako komunizam rusi truli kapitalizam,a
Molim Vas da mi objasnite kako se cijena može spustiti 250%?? hahahahahaha koji ste vi matematičati.. Cijena može pasti 100% i to je onda 0 !! Likovi ste vi. Treba uvest cenzuru medija ali u smislu da moraš imati barem srednju da pišeš tekstove jer sumnjam da je ovo tipfeler.