Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A demonstracije u Gruziji, demokrasi i to, where is my fuckin vote?
@BARON amerikanci su dobili rat protiv SRBALJA i njihove jugoslavije sa samo tri izgubljena aviona i jednim poginulim pripadnikom vojske. To je najefikasnija vojna pobjeda ikad ostvarena, s obzirom da su gubici genocidne yugo armije iznosili 5700 vojnika i policajaca. Ta yu-armada najpodlijih ubica i bandita je podvila rep i povukla se u dubinu njihove popisane zemlje yugoslavije.
Pa draga minka to nas ne sekira tolko ako hoce bujrum ako nece sretan im put
@nadimak...Ne lupaj ko Maksim po diviziji.Nije Amerika najmoćnija vojna sila svijeta nego Rusija.To joj je i dokazala prošle godine na Kavkazu.Američka vojna oprema zarobljena na Kavkazu odvožena je u ruska vojna skladišta kao na lageru.Rusija je taj rat dobila za manje od 40 sati,ili da ti prevedem,to je najbrže dobijen rat u istoriji.Amerikanci ratuju u Iraku 5 godina a vraćaju se u Ameriku kao bogalji i u crnim najlonkama.I to je tebi najmoćnija sila na svijetu?A što se ove budale tiče sa slike:Rusima je do njegove izjave stalo kao do lanjskog snijega.
E samo jos da su Gruzijanci glupi pa da mu povijeruju ,onda bi licili na Bosnu
@minka izvini ali postoji mala razlika između srbije i amerike. prvo je mala zemlja koja zamišlja da je velika, a drugo je najjača sila svijeta.
NI SRBIJA NIKAD NECE PRIZNATI KOSOVO,,