Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostase sami amerikanci,izrael i vehabije !!!!! Sta sada u pm. ni tamo ni vamo :))))
tamo tamo :)
to je taj nobelovac :O
nije ''mozda nece'', nego ne smije Amerika napasti Siriju, ne radi Sirije, nego zbog Rusije, previse bi se priblizila Rusiji i ovako su ih previse okruzili, tako da je to izazivanje Rusije na rat, sto jos uvijek velike sile ne zele, tj. III Svjetski rat.
Ne treba njima niko, to je samo reda radi...
Obama se ništa ne pita. Natjeraju li ga da napadne Siriju, napast će je.
Hey Osama kill Obama !
Huso.........lahko je tudjim kurcom mlatiti po gloginju
plan amera financiran od izraela je bio da se sruši linija iran - sirija - libanon kao jedina realna prijetnja izraelu, ali to ne ide kako je planirano. intelektualni dio napada je odrađen vrhunski jer su uspjeli svoju najamnu snagu tj. zatucane sunitske muslimane natjerati na mržnju prema šiitima. međutim niko nije očekivao ovakvo jedinstvo sirijske armije i naroda i njihov otpor ako se uzme u obzir činjenica da je 80 % sirijaca suniti. sad ne postoji konkretna svrha napada i to je ključni razlog oklijevanja. napadima tomahavkom i avionima se sirijski režim neće srušiti i onda je takav napad besmislen.
ne zaboravi Pakistan ima i on ulog u svemu
Yes we can.Barack Obama mirotvorac,nobelovac. Neka neka zna da dovu cinim ja , da Bog da se do temelja raspala Amerika AMIN !
Huso-ob mana!
Ko god i malo zaprijeti da ce odgovorit, oni ne smiju napasti...nema strasljivije vojske od americke
Šta se desilo!? P.S. Šalu na stranu, unilateralna vojna intervenciji u Siriji bi u bukvalnom smislu "zapalila" Bliski istok..
turcine pederu
A možda iiiiipaaaaaak hoće.
Obama jesi miš...