Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako vam nije jasno tko je bijeloj kuci, pogledajte foto: http://i.imgur.com/8XzKAy5.jpg
jesul se nasi sent luižanski dezerteri usrali vec hehehehe
izađoše li u znak protesta oni u Klintoničinim majicama što su joj nedavno u Sarajevu zdušno potpisima dali podršku. Mogli bi tražiti azil u Rusiji jer su i ovdje i u Americi neshvaćeni.
Jadan ovaj potisnuti crnjo sto izlazi iz bmw-a na pocetku videa. Sigurno mu nije lahko vozati ga.
Ne kontam ove ljude. Bili su izbori, nije bilo neregularnosti, pobijedio je Tramp. Zbog čega protestovati? Pa većina je odlučila.
Vecina nije odlucila, nego electoral votes. Hillary je imala vise glasova od naroda
Velikamrkva Ma pusti budale,nemaju pametnija posla.Covjek pobjedio regularno i sta sad...Da vrate na pocetak? Vidis da ih ni policija ne uzima za ozbiljno,jer ih se iskupi po 500 ili 100.To je obicna boranija koja samo neke ideje prosipa,al' kad se policija uozbilji nigdje ih na mapi. Bice jos malo na ulici i kad zahladni nazad u kucu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mozda je boooosnjooook rodjen s tim, a mozda je to maybelline
😂😂😂😂😂😂😂😂
Ovi se nadigli ko naš Ćamil
(FOTO) ONE SU MELANIJI DONELE SREĆU: Prva dama će u srpskim cipelama ušetati u Belu kuću! http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/foto-one-su-joj-donele-srecu-melanija-ce-u-srpskim-cipelama-usetati-u-belu-kucu-clanak-2534451
Eto samo su srbi na pameti trumpu i zeni njegovoj i nista drugo na svijetu, cas yebete mater Americi cas je hvalite, samo ovuda bezveze lajete po klixu ali rekoh ja djikani nemogu bez Bosne i Bosanskih portala, najvise ste vi ovde"cyber nebeski ratnici"