Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija ne popušta pod pritiskom...
http://www.youtube.com/watch?v=VIwyGNAe3fM
gdje Klicko xd
U misijoj rupici...
pogledajte malo desavanja-Hrvati su vec dovedeni u red-nema vise teznji ka 3 entitetu.Postoje izjave od visokih zvanicnika o potrebi velikih promjena u bosni i poziv da se americka administracija ukljuci zajedno sa evropskom na konacnom rjesenju.Ko ima imalo mozga da svi ovi silni protesti nisu samo radi korupcije.Korupcija je samo nusprodukt dugogodisnje opstrukcije drzave bih i njenih institucija od strane dodika i rs.Zbog nemogucnosti napredovanja drzaavnih institucija stvorila se elita na sve tri strane koji su masovno pljackali drzavu tj.narod.uU svemu treba traziti uzrok a posljedice ovih nasih protesta diljem bih su opstrukcija drzavnih organa i drzave na svim nivoima.Ako rusija nastavi sa agresijom na krimu ili slucajno u drugim djelovima ukrajine ,to ce sankcije biti snaznije i dugorocnije a bosna bi mogla jako profitirati u svemu tome.
...bolan, hrvate ni papa nemere u red dovest :)))
ukrajnici trčite i vičite paradajz paradajz paradajz....tak isto i za one amere važi....
Moram vas podsjetiti da zapad nije kao istok,to unaci ako njima ides zu nos narodno receno ,oni ne zaboravljaju i ne smire se dok ti ne vrate bar 10 puta.Drugo vec prvi dan kad su objavljene sankcije ekonomske rusiji ,ruski milijarderi su izgubili 3 milijarde dolara ,bilo ka klik-su.Samo rusije radi i zelje zapada da je integrisu u zapadno drustvo ovoliko se dugo gledalo dodiku kroz prste.Samo i najvise zbog dobrih odnosa sa rusijom.Sad kad rusija radi ove stvari u ukrajini platice cjenu RS i dodik.Na srecu svih bosanaca u bih-srba-hrvata i bosnjaka.Ovo bi mogla biti prava sreca za bosnu zapamtite vi koji volite bosnu .
...jarane, fakat si mi zabavan :)
...ja sam bogami mislio da će nakon holandeovih prijetnji putko da se smiri...
Ovo bi moglo biti dobro za bosnu.Rusija ce biti izolovana od medjunarodne zajednice i podrska rs ce prestati.inace podrska rs je bila usluga rusima da i oni budu neki Faktor. Mislim da ce eu i sad sada da stisnu prvo rusiju ekonomski pa ce onda razmontirati rs genocidnu tvorevinu bilo putem pritska ili ce to hag uraditi donoseci pravednu presudu u kojoj ce na kraju stajati da citav projekat rs je jedna genecodna tvorevina i kao takva ne moze egzistirati u medjunarodnoj zajednici..
Ko ce Rusiju da izoluje??? Ti pojma nemas o zivotu pa vise Rusiju treba EU 5 puta nego obrnuto a sto se RS tice Dodo je malo danas otputovo kod Putina na konsultacije da vidi kad je najpovoljnije da se proglasi nezavisnost. Ovoga puta ste vi na pogresnoj strani vjeruj mi. Drugo poluvrijeme uskoro počinje. ..
govinda naivan si ko mala beba:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje princeza Olivera završi nakon Srpske pobjede a Turskog poraza na Kosovu??? Vi ste toliko plemenit da ste poraženom sultanu Bajazitu dali princezu u harem da čovjek ima šta karati i liječiti tugu radi poraza, eto koliko ste plemeniti...hehehehehe. JADA I NARODA, DATI PRINCEZU OLIVERU ČOVJEKU KOJI JOJ JE OCU GLAVU ODSJEKAO I KOJI JOJ JE ZEMLJI JARAM STAVIO DA JE ON PUNI SPERMOM. TOLIKO O SRPSKO-PRAVOSLAVNOM OBRAZU I JUNAŠTVU.
Ljudi samo sto nije pocelo, sad ce tek da zemlja gori kad zakuvaju svi protiv svih.... na kojoj se god strani nadjes jebo si jeza u ledja ... Amin....
vratice se komunizam-na*** ste kapitalisti
vratice se tvoja mati na moj *** sve ti *** glupo genocidasko
a ja tebi nabijem sve od 3 mj pa dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i ovo je sigurno jos jedna vojna vjezba.
Ima jos jedan narod sto voli opkoljavanja do dushe oni opkoljavaju ne naoruzane. Kasarne i naoruzane zaobilaze u sirokom ruku. Cik pogodi koji je to narod?
Ne znam, reci mi. Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Njemci? Koji to narod(u cjelini) voli da radi to što si ti naveo i kako se to uvijek neko dotakne tamo nekog naroda, iako vijest uopšte nema veze s tim narodom?
a sto zapad tenzije dize rusi i ukrajinci su bratski narod, zato jos i nisu zapucali jedni na druge nista vam ne vjerujem, dok kopirate vijesti od vec provjereno anti ruskih i anti slavenskih vijesnika
Bratski narod?? Mozda nisi upoznat sa historijom, Staljin je toj braci svojevremeno oduzeo svu hranu iz skladista sto je uzrokovoalo smrt oko 2 miliona Ukrajinaca... To je "bratstvo" isto kao i nase kvazi-bratstvo sa Arapima koji nas ne zarezuju ni 1 %
nigdje veze ti je da poredis jednog od najveceg krvnika na svijetu koji je gruzijskog porijekla i nikad nije naucio ruski govoriti tecno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zavrsavaju posao koji je Staljin zapoceo!