Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam otkud da prenosite ovakve vijesti. To se svakodnevno dešava, jedni druge presreću. Osim toga, na slici je Mig 29 a ne Mig 31.
Pocela nesto otvorenija promocija rusije..
Pa prenose da se neki mogu svadjat ovdje ko je jaci i ko ni kom j Mater...A oni skupa u svemir idu dva največa zla na svijetu uz Izrael i Kinu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je Chomsky nazivao ozbiljnim vojnim provokacijama. Mislim da je i veliki Choma (po meni najpametniji čovjek uz Einsteina) pogriješio. Folovi za rulju. Hoće li se to fakat susresti i obračunati? Neće. "Presrešće" se, ali nema tu frke dok je u vijestima. Ako odluče da se biju, čućemo eksplozije i to će biti kraj. Za sad, šućur, nisu toliko pošandrcali. Ne treba ovo potencirati. I Rusi i Ameri imaju tako dobre baletne trupe da bi trebalo o njima govoriti vas dan. Yebo vojsku.
"Ako se ono što se desilo u Srebrenici naziva 'genocid', onda za stvarni genocid treba smisliti drugi naziv." Noam Chomsky
"genocid je samo ono što utvrdi gedža"- reče primitivni snohaćenko !😜
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Btw mig 31 je trenunto najbrzi avion na svijetu. Vise od 1200 ovih aviona je rasporedjenjo po vojnim bazama u Rusiji. Zato se dobro drzite.
Српи и Руси најјачи али у бежанју 🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Aaaaaa nisu smjeli da otvore vatru da ga sruse. Turci imaju veca muda ✈️
...eksalacija... valjda eskalacija
Sad kad se posvadjaju rusofili sa ostatkom svjeta ko je jaci dok prosjeni rus niti amer neza da posoji vukohebina iz koje dolazite.
Kad se slonovi biju,trava strada
Presrecu oni nas(balkan) vec odavno, mislim (i rusija i amerika)
Nama samo preostaje da komentarišemo zemlje koje IMAJU avione! ;-)
Opa :) Opa Presrecemo li se presrecemo :D Nemoj samo da se sudarate iznad BiH.
Ove velike sile se samo blisko susrecu a mi mali ratujemo
Sputnjik je garant ovako prenijeo: AMERI SE USRALI OD STRAHA KADA SU RUSI PODIGLI AVION,TRESE SE AMERIKA...🤣🤣
Dobro je.Sigurno se vratio.
Biden ce srusiti Putina i kineze vratiti tamo gdje i pripadaju a to je: beščašće!! Kineski duh je zlocinacki. Mao je ubijao svoj narod svjesno zbog komunisticke doktrine.
Šta je bilo s američkim Indijancima ? Rasizam u sad nije zločinački,Afrika,Azija ?
Zgodna ova beba na BBi reklami.