Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su dobri za krađu veš mašina i internet trolanje, u ratovanju su se podobro osramotili
Ovi bi da ispale a mi kao nedamo
A sto ne napisete koji je razlog stavljanja u stanje pripravnosti tih raketa? Kao odgovor na eventualno slanje sistema Patriot Ukrajini. Tih 11.000 kilometara dometa moze dohvatiti svaku tacku Evrope. Na zalost situacija nikako da krene u pravcu uspostavljanja mira i izgleda da rat odgovara svim stranama ucesnicima, tacnije njihovim vodjama, politicarima, bogatunima a nikako obicnom covjeku koji, kako se god okrene, nagraise...
Znaciiii tu smo, a niko nezna kad je tacno 'iftar' :)
Ovo ti je isto gasni pištolj. Obojica ga se boje. I onaj sto ga nosi, zato što zna da ne može pucat, a i onaj drugi zato što ne zna da ne može pucat.
Nabijem ih interkontinentalnom raketom
Neprijatelju pokažeš ono u šta ni sam nisi siguran. Plašite ga koji debili
Kakav je ovo srednjovjekovni top u prikolici od kamiona iz 80-ih??
Nista to do amerike stiglo ne bi
Najbolja video igrica gdje se gađam projektilima mi je Worms. Dolazi za razne platforme, vjerovatno od više developera, recimo trenutno za android na play store to su Worms Battle, Worms 4, Worms 2: Armageddon, Worms 3. Ne znam da li su još u neku video igru uveli interkontinentalne balističke rakete.
vec samo zbog brace Srba, Cecenaca, Kineza, Grka i s.Koreanca Putko nikad nebi izpalio Atomsku Raketicu ....
Jednu ako ispale dobit ce 1000 po glavi