Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi isti nase komsije srbi i hrvati. Sve kulturne bastine srusi. Kada okupiras napravis auto parking.
Ne zaboravljajmo šta su albanci uradili manastirima i crkvama na Kosovu 2004. godine. UN i međunarodne organizacije su ćutale.
Da, religijski objekti koje nacisti koriste kao vojne objekte. Znači, legitmni vojni ciljevi. Tako nacisti koriste i škole, i vrtiće, i bolnice, i porodilišta, i pozorišta iz kojih pucaju po ruskoj vojsci, a kada im odgovore istom mjerom, onda kuku lele, Rusi ruše religijske objekte. Prepoznatljiv rukopis iz Sirije, Iraka, Libije i Avagnistana. Zar je moguće da Ukri nisu srušili ni jedan vjerski objekat? Smješna je to propaganda.
https://www.youtube.com/watch?v=zP3kt9fxXCs
Pa ruše zato što su osnovali Ukrajinsku pravoslavnu crkvu i odvojili se od Ruske pravoslavne crkve. Naravno to nije opravdanje iz aspekta normalnog čovjeka, ali jest iz aspekta samih Rusa. Tako su i Srbi djelovali u periodu 92'-95'.
Rat ko rat, svi pisu statistike. Njime je kuca, crkva, zgrada, muzej sve jedno.
I bez obzira sto Hrvatska otvoreno stiti Rusiju, EU salje svog Svaba da nam nametne fasisticki izborni zamon. Znas sta? Boli me neka stvar za Ukrajinu sada, Dabogda im Putin usao u Berlin. Rusi barem nisu licemjerni.
Ne pije ti ta vode, jer zboriš iz očaja, a ne iskrenog stava.
Rusi Komunisti...
Peganski narod su rusi.
Evo, tako to zvuči kada neko nešto priča u šta se ne razumije. Prije svega, ne kaže se 'peganski' nego poganski ili paganski narod. A to u prijevodu sa latinskog znači 'zemlja-stanovnik'. Iz krćanske perspektive to znači 'ne-vjerstvo', a iz moderne ljudske perspektive to znači 'duhovni put koji je ukorenjen u prirodi, ciklusima sezone i astronomskim markerima'. Sve si fulo.
Hoće to stoka pravoslavna
Identicna peopaganda kao kod nas 90tih. U ovo samo budala jos moze da povjeruje
FAKE NEWS, FAKE NEWS
Jbt. ovi su pročitali sva djela od raše i mladje
Islamska Rusija ruši pravoslavne ukrajinske crkve.
U Rusiji zivi izmedju 20 i 30 miliona muslimana i u vojsci su uglavnom muslimani.
Jesu hrabri, ubit ce ih bog kad čuje hahah
A ukrajinci pacifisti teski
@PissshajPoSirottinji Pošto mi Klix uporno briše komentare, eo ovdje da ti napišem. Pošto tako divno praviš pretpostavke, da ti fino kažem, ja sam ti Bošnjak. Nisam Srbin. Svaka druga vijest o Ukrajini top komentar o Srbima, što je previše, previše je.