Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P.O.S.E.R.E.MJ vam se na vasu podrsku..Kome ste vi to pruzili podrsku kroz historiju, a da ne govorimo o Putinovoj mafiji ciji je glavni bos u Americi - GORBACOV... Tesko Palestini ako joj Rusija pruza pomoc jer su oni \"VJECITO ZABRINUTI\"...
Rusi (krivoslavci), ekvivalent ovim nasim krivoslavcima...da ih volim, bas i ne...ali svakako pohvalna reakcija od rusa. Naravno, ruski interesi u arapskom svijetu su ogromni...s toga se mogla i ocekivati ova reakcija, ako se izuzme rivalstvo rusije i amerike (izrael). Ako im je vec stalo do palestinaca, mislim da je najbolje da ih podmire jednom nuklearkom a priznanje ce onda doci samo od sebe. Sve u svemu, iskrena nada u bolje sutra napacenog naroda palestine.
Živjela Rusija, Palestina & Bosna !! Long live Russia, Palestine & Bosnia !!