Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim Putina da ne uzima za ozbiljno odluke vlasti u BiH jer oni što su uzrupirali Bošnjačke pozicije sad odlučuju u ima Bošnjaka a pred izbore se izjasnili da nisu Bošnjaci. Silom zapada su nametnuti na Bošnjačke pozicije i ne priznajemo njihove odluke i optužbe protiv Rusije i Putina u naše ime.
Nije zvao ronhila, jazuk...🤣🤣
ali su Srbi nosioci rekorda u opsadi jednog glavnog grada jedne suverene zemlje cija opsada je trajala duze nego opsada lenjingrada pred ocima cijelog svijeta,bravo Srbi vi ste#1
Veliki dan za čitav Svijet. Ta opsada i vezivanje snaga treceg rajha ispostavilo se kao jedan od ključnih segmenata borbe protiv Švaba u drugom svjetskom ratu.