Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nitko ne zna mnogo o tim Ilirima koje danasnji Albanci svojataju. Bosnjaci su onoliko Iliri koliko i Albanci, Srbi ili Hrvati. Mi smo Slaveni dusom, osjecajnoscu a ponajprije jezikom koji je 80% kao ruski ili bugarski. Ne bih sad zelio ulaziti u pricu o srpskom (srbijanskom) crnogorskom i hrvatskom jeziku. Zato mi treba da gledamo majku Rusiju koja je vec clan Konferencije Islamskih Drzava. Ceceni koji su pobijedili arapske placenike sada govore o Putinu kao o covjeku poslatom od Alaha da vodi narod.
Cuj ILIRI, svasta! Veze sa zivotom nemate a kamo li sa nekim ilirima. Citajte nekoga drugog mozda skontate da ste ipak nesto drugo
to je pravi bajramski poklon
kad amerika poklanja izraelu, sto nebi braca rusi poklanjali braci arapima :)
Dobre 72ojke!
@Hajrudin pa naravno da smo iliri jbt, sta bi drugo nili
po genetskom istrazivanju ng-a 40% smo iliri,35% goti i tek 15% slaveni...
I Bosnjaci ce stati pod ruski barjak jer iako smo muslimani ipak smo Slaveni.
jel te to stid tvog pravog imena todore? :)
Puna podrška Rusiji protiv NATO pakta i klike izdajica okupljenih u nekim arapskim vladama