Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT IZRAELSKIM CIONISTIMA
ZIVJELA SLOBODNA P A L E S T I N A !!!
Osovina Dobra : USA, Evropa ,Izrael protiv osovine Zla : Rusija,Iran,Islamisti. Gdje li su hude Bosnje u ovome. Vjerovatno u suncokret poziciji.
nemaju cifuti pravo da zive na otetoj zemlji.
to vam je isto kao da npr inzko izjavi da je sda kriva za neuspjeh pregovora, a vi prenesete da su bosnjaci krivi. pravi ste diletanti. jel djeca iz osnovne skole rade kod vas u redakciji?
a cuj ovih genocidnih SRBOPRAVOSLAVNIH Turkish cigojnera \"SRBA\" a kao ne vole svoje stvoritelje britance,jeli!??BBBWWAAHHHAAHHAHAHAAA
Sto vise pratim ove Zidove sta po svijetu rade, vise pocinjem Hitlera da cijenim!
opet lazete u naslovu. velika britanija ne krivi palestince. velika britanija krivi hamas. razlika je drasticna.
Cekam dan da vidim propast cionista; zao mi je nevinih ljudi kojih ima i medju jevrejima; ali cionisti.. njih treba po kratkom postupku; zna se... Fuj tzv. izrael; fuj smece...
ovi englezi su hinje prave ,,mrze muslimane pa makar im dobro činili,,dole čifuti,,
@musliman Ne razumjem, kakav NAJVECI zlocin su Rusi ucinili prema mulimanima? ako mislis na rat u Grozny onda adekvatno pokazujes nedostatak znanja o istorijskim cinjenicama. U Rusiji je naslo spas 10 puta vise muslimana nego sto je izginulo u Grozny. Ako zelis znati vise o VELIKIM pogibijama muslimana pocni od Rima i Vatikana.
interesi turske i usa/engleske su razliciti .. tako da se vezes ili za tursku ili za zapad .. evo sada usa daje podrsku izrealu i urbzano isporucuje rakete dok turska daje podrsku palestini verbalno na diplomatskom planu..
Rusija je najveći neprijatelj muslimana na globalnoj razini i nikakva osuda Izraela je neće oprati pred muslimanskim svijetom za sve zloćine koje je učinila.Islamski svijet treba da se veže uz Ameriku i V.Britaniju(kao Turska)i da tu pronalazi svoj interes.
koje prddonje su rusi i ostali ... a kada su islamski teroristi cacnuli ruse, rusi sravnili Grozni do temelja ali tada to nisu zvali \"neproporcionalnom odmazdom\" ... sve u svemu, Izrael bi trebao intenzivirati napade da se \"intifada no. 1287\" sto prije zavrsi !
Gdje je lazni sultan Erdogan da prospe gomilu praznih rijeci prema svojim cionistickim gospodarima?
BOSNIA & HERZEGOVINA LOVE GREAT ENGLAND♥!:hhhehhehehe))
Smijesno! Katarski diktator osudjuje cioniste, a cionisti ga doveli na vlast provodeci vojni puc protiv njegovog vlastitog oca i uz pomoc cionista se drzi na vlasti, a uz to je i jedan od najodanijih cionistickim hamala , bas kao i korumpirani \"sejh\" Kardavi kojeg su katarski petrodolari proizveli u vjerskog autoriteta.