Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastave na pola koplja u Americi, Saudijskoj Arabiji i Turskoj. Ovi Rusi uvijek sve zabrljaju :-)
Babo Putin!
Aferim! Pricajte sta hocete, ali Rusija je Rusija, sve ostalo je sitna buranija :)
1234567890qwertzuiopšasdfghjklčćžyxcvbnm
1234567890
zabranit boga kako god se zvao i zivit rahat, jebo ti vjeru ako od nje samo krv i suze prolivas.
šta reći, koju poruku poslati?
jeste balkanska gamad oca vam jebem sve vas treba istrijebiti
Američka vojna komanda na aparatima.
Da rusi ne pocese rokati ove islamiste ne bi ni znali da srbi i bosnjaci mogu podrzavati istu stranu. Isis je gotov za mjesec dana. Ameri podvijaju rep na bliskom istoku. Ono sta je najznacajnije je da je rusija pocela rokati po svijetu bez da ikog pita. Nece ameri vise nigdje udariti prije nego dobro razmisle kako ce rusi reagovati
Sad su odjednom vojne intervencije van granica svoje drzave legitimne i ispravne???
Nisu. Ali, mescini da drugacije neMere sa pohmanitalim kaubojima i povampirenim fasistima amerodupeuvlakacima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pustise ameri pobunjenike niz vodu a dogovorise ono sto najbolje znaju;podjelu sirije!
Uh koja samarcina za Obamu. Treba malo ove amere naucit pameti, kako su poceli svoju demokratiju provodit cijeli svijet se destabilizirao. Koliko je samo neduznih ljudi poginulo i izgubilo sopstveni krov nad glavom, a sve zbog ciljeva ovih kolonijalista i obogacivanja prirodnim resursima. Prodaju svijetu muda za bubrege, e pa ne mere jarane, dosta je bilo!!
Ne sviđa mi se ovo. Svjet se raspada po svim šavovima. Rusi su izgleda preduhitrili nekakav plan SAD-a. Sve se nekako brzo odvija. To je dole bure baruta, Turska sa kkurdima, Izrael, Libanon, ...Irak koji nije država...nestabilni Egipat, Iran kao zaštitnik šita, Katar i S.Arabija kao sunita. Nebi se rusi bez nekog dobrog razloga umiješali u ovaj haos. Možda zaista više ne živimo u vremenu kada su se veliki dogovarali. Možda su ovi što upravljaju Zapadom arogantni i ne interesuje ih mišljenje Rusije, Irana i Kine.? Ko mu ga zna. Znam samo da smo mi na dnu hranidbenog lanca bili i ostali i da će nam ako im ustraba ponovo baciti kosku da je glođemo. Naša nesreća je u našoj zatupljenosti,jer od drveta ne vidimo šumu i ne shvatamo da su vremena ispred nas veoma opasna, te da samo zajedno imamo bar neke šanse da opstanemo. Nema navijanja u svemu ovome, treba da gledamo samo naše interese i našu bezbjednost.
A Treći svjetski. I to ono hinjski da niko ne primjet dok se zaholca. A onda samo jedan dan će opet neka vojska i okupator osvanut na ulicama.
Rade, jedna dobra analiza svijeta danas. Ostalo je samo jos da se doda da u trokutu Turska (negdje u visini Alanye) - Kipar - Sirija je trenutacno najveca gustoca po km 2 borbenih brodova. Tu su svi Rusi, Kinezi, Iranci, Njemci, Francuzi, Ameri, Izraelci i Turci i svi samo patroliraju i "posmatraju". Oficijelno su Njemci tu da, vjerovali ili ne, cuvaju Amerikance da ih netko ne napadne (oficijelno Hizbolah).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IDIL drugim zemljama zvan CIA je armija plačenih ubica stvorena da izvršava naredbe velikog Inkvizitora i obavlja zadatke poput kreiranja kaosa i uništavanja neposlušnih režima poput onog u Siriji, Libiji. Slična Naci-Armija je stvorena i u Ukrajini, a sve za "zabavljanje" Rusa. Drugi, ne manje važan zadatak, im je stvaranje negativnog javnog mijenja u zapadnim zemljama prema muslimanima da bi se lakše našlo opravdanje za bombardovanje, mučenje i ubijanje. Ideja je staviti muslimane hors l´humanite et hors l´loi (izvan čovječnosti a samim tim izvan zakona). Rusi (zajedno sa Kinezima) jednostavno ne mogu ostaviti Asada nasamo jer bi im se front previse priblizio. III svjetski rat je vec u punom jeku i jos uvijek se vodi na sporednim frontovima. Da bi sistem dalje egzistirao, moraju se se voditi ratovi, kako što su to velike imperije u prošlosti to oduvijek činile. Kako je treći svjetski rat nemoguć, to se izlaz traži u regionalnim ratovima Papa Franziskus
oj assade tko udari na te, s kremlja pucat ce granate!
Sada ce biti interesantno da vidimo kome to smeta sto Rusija napada ISIl.
Kome god sa smeta, mogu im se samo naguzit.
Da se Rusiji ne ponovi Afganistan?
Šuplja. Nema Rusija nikakve značajne resurse da se može razbacivat po Siriji. Ovo su medijski ratovi i samopromocija. Putin ne može izdržat dva mjeseca bez da skrene pažnju svijeta na sebe.
Saće rusofili da opletu. Čekali su od Čečenije da poleti kakav Ruski avion, pa evo i dočekali 1-2 i 2-3 bombe :) Onanija je već u toku.