Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BG je danas centar Sveta.
Sarajevo je vec 2 puta bilo centar svijeta: 1918. i 1984. Red je barem jednom i na Beograd.
Evo ovog ludjaka koji kaze da je Sarajevo metropola za Beograd. Decko je obolio opasno.
I od tolike planete amer, turčin i rus izabraše baš Beograd da razgovaraju? Šta li se nama sirotima valja iza brijega..
Danas je sastanak skupstine OSCE-a u Beogradu jer trenutno Srbija predsjedava OSCE-om i svi sefovi diplomatija svijeta su danas u Beogradu.
Kada si mali i nejak, nije baš previše mudro biti posrednik među velikim.. nije mudro ni dozvoliti da te veliki previše primijete.. I Tito je mislio da može biti posrednik, nesvrstani balanser... pa se nije ni ohladio, a veliki srušiše sve što je sagradio..
Rezolucija o Srebrenici jedini u UN-u od cijelog svijeta su Rusi rekli da nije bio genocid. ZATO PAMTI I NIKAD NA GAZPROM a Gas sto manjnjnjeee koristi.
Jutros u košari, gdje sja, šuška niz rogoza žućkastih i krutih, sedmoro je oštenila kučka, oštenila sedmoro je žutih. Do u sumrak grlila ih nježno, i lizala niz dlaku što rudi, i slico se mlak sok neizbježno it tih toplih materinskih grudi A uveče kad živina juri, da zauzme motke, il prut jak izašao je tad domaćin tmuri i svu štenad potrpo u džak A ona je za tragom trčala, stizala ga, kao kad uhode... I dugo, je dugo drhtala ne zamrzla površina vode Pri povratku vukuć se po tmini, i ližući znoj s bedara lenih, mesec joj se nad izbom, učini kao jedno od kučića njenih. Zurila je u svod plavi, glatki, zavijala bolno za svojima, a mjesec se kotrljo tanki i skrio se za hum u poljima. Nemo, ko od milosti il sreće kad joj bace kamičak niz breg, pale su i njene oči pseće kao zlatni sjaj zvezda u sneg.
Nema pomirenja sa genocidasima
Belgrade pashaluk na aparatima
http://www.bhmagazin.org/skandal-u-skupstini-srbije-poslanici-brisu-zadnjicu-sa-znakom-hristovog-monograma/
Pljuni i zapjevaj: JUGOSLAVIJO. Eh ko se našo sa ih miri četnici ! Mene je strah da u onim bombama NATOa po BEogradu NIJE BIO NEKI MIROTVORNI PRAŠAK !
Treba na ovom skupu u Bg-u reci da je Sarajevo glavno mesto u Evropi za sa skupljanje i okupljanje terorista.
https://www.youtube.com/watch?v=VmfZbS2fTuI
Naravno da smo srbi,vidio si "41-ve dok SE Raspala SHS Svi odmah u srbe Potrcali Hahahahaha
samo davam opet dodju turci u srbiju da vam dignu natalitet kao prije, hehehe
Titova ideja o Nesvrstanim ponovo je oživila, da pomiri dva vojna bloka u svijetu.
To na "neutralnom" terenu :) Vucic glavni sudac, Dodo linijski zajedno sa "zutim", a Cove cetvrti garant . Ma sad ce to oni razmrsit, netreba im ni GOL tehnologija :)
Mir,mir, mir niko nije kriv, ava, ava, ava sudija je krava :D
i to baš u pašaluku .......aferim :D:D
Jok eto, u Sarajevu ce, u tom centru svijeta :)
a vi poluturci, citaj kobajagi srbi, popusili ste ga kako god okrenete
Mi smo Turci a vi ste poluturci :)