Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chuj naruchio ovo,naruchio ono ..pa nije to pizza da se naruchi i gdje su dokazi da je to on uradio ili neko njemu slichan!?? kao lik izjavio: ja sam sve to uradio !? onaj ko takve teror-napade izvodi logichno je da nece o tome prichati,ili!?
Čime su ga otresli kad ne mogu da ga identifikuju?
STA RECI DRUGO NEGO ISLAM... SVE JE JASNO...
Al su ga brzo nasli svaka cast braci rusima. Nema sa njima za.... Tero.rista prizno da je naredio nap.ad na civile na aerodromu i najavio nove nap.ade a rusi ko rusi cute i samo rekli da ce ga još jace traziti i dace ga naci. I evo odma našli ga.mad islamisticku i ub.ili ga.mad islamisticku koji u ime svetih bozjih ciljeva namerno gađ.aju civile a od borbe se kriju po rupama i šumama. Joj jesu odvra.tni i onda jos misle da se neko boji njihovog tekbirisanja i urlikanja kad vidimo koja je to ga.mad pac.ovi bre! Za takve nema suđenja da još posle kukaju gen.ocid i heeeljp sto.ka bez obraza samo me.tak u čelo ili n.ož pod vrat! Odlično urađen poso braco Rusi , Odlično!
Rusi lažu!!! Isti ovakav prodaje marame i dimije na Alipašinu....
Na zastavi piše: SDP - država za čovjeka
Dolijao bosko buha.
Nije Umarov, on sjedi mirno u Sarajevu
Masala...sikter terorista!