Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska za nasu bracu muslimane niste jedini!!
Kada rusi ubijaju nikom ništa a kada njih neko malo takne da vidiš uzbune fašisti i krvnici
Uvijek mi je zao nevinih ljudi, gdje god da su.
Ti si svjetlo našeg Balkana
koliko ovdje ima poglupe marve,to je cudo.Ali ako imas gram mozga trebao bi se zapitati zasto bi Isil to uradio kad rusija ima odlicne odnose sa Muslimanskim svijetom.odnosno kome to ne odgovara???
Vidis ti, sad mnogi sada STRAHUJU! Kada su Jehudiji napali kule BLIZANCE, nadjose saudijske paosose u gomili sute, BAGEROM iskopali, a nastradao je IRAK ili sto bi KLOWN Bush reko AJRAK. Eh sad posto su pronadjeni tadzikistanski, sad bi mogao IRAN da plati ili ako bi KLOWN Bush reko AJRAN! Bilo kako bilo, MANIPULACIJA sirokih narodnih masa se nastavlja! Zivio VAZELIN!
Ove osjetljive teme imaju aktivne botove koje uglavnom imamju jako primitivno misljenje a 50 100 200 interakcija. Nadam se da vam je jasno da to nisu pravi profili i prave reakcije. Samo preskocite tih par komentara i citajte dalje.
Ghenocidasi rusi mislili su da mogu doci u Ukrajinu i ubijati civile, a da im to karmicke sile nece vratiti….
Ne znam cemu izljevi lazne empatije, neka ginu. Krivi su za napad na Ukrajinu, krivi su sto ne svrgnu Putina, kako god, neka ginu.
Tako je, konacno neko zdravog razuma
Samo sto su ih njihovi ubili da bi lakse progurali mobilizaciju.
Ljudi nikada nece razumjeti da osveta samo pravi jos osvete Dolazi se u ping pong mec koji se ne zavrsava dok obe strane ne budu potpuno unistene.
Nije mi ih nimalo zao!! Neka vide kako je, kad se gine
Već 3 god svjedoci smo do sad nevidljenog načina ratovanja u povijesti ljudskog roda! Rusi koji su uvučeni u sukob čine sve da izbjegnu civilne žrtve. Isto tako svaku godinu koju bi čekali u buduće bi ih koštala mnogo više nego što su do sad izgubili! Melje dobrovoljce, strane i domaće a civile 0. Uporedo imamo jeziv sukob u Palestini gdje od Boga prognani Izraelci tj vojska ubija više djece nego odraslih! Na sve to Tel Aviv je znao za napad! Ti si kjafir nevidjeni.
Sad vidite kako je vašim komsijama svaki dan