Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma daj
USA imaju više baza nego MC Donalds filijala
Ne znam šta su do sad čekali
Ako su sa tim saglasne vlasti iz Abhazije, onda ne vidim ništa sporno. Plus što su priznati kao država od strane Rusije, mislim da je to sasvim dovoljno.
@kriza baze odrzavaju koje odrzavaju mir 😂😂😂😂😂 na bliskom istoku rat 100 godina i svako malo neki novi
Sram ih bilo. Bagram, Camp Dwyer, Abu Ghraib, Grizzly, al-Tanf, Wheelus... Znate šta je ovo? Imena američkih i NATO baza u Afganistanu, Iraku, Siriji, Libiji. Kad jedni to rade, onda je ok, ali kad drugi rade, onda je užas. Znate šta je jedina istina? I jedni i drugi su zločinci, samo što za jedne ofirno navijate.
Ma znamo mi da smo plijen, ali bar pusti da izaberemo ko i kako ce nas guliti.
Te prve baze sto si naveo odrzavaju mir, npr kao Kosovo itd, a rusi su fasiti i okupatori, skontaj malo ako imas taj ljesnjak u glavi.!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)