Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka, znaju materešine koje su medEcinu na Facebooku završile. Bolesti koje su iskorijenjene praktički bile, bolesti koje su maltene postale bezopasne, se vraćaju na velika vrata. Ospice, veliki kašalj, šarlah itd. Samo treba da mutiraju, pa da onda fino ode sve u tri lijepe.
Eh eto vam ga sad mamice sto se izboriste da ne vakcinisete djecu. Aplauz! 👏 Neki nacitaniji dalje od Googlea nekad rekli da treba vi sad pametnije... E neka, zali boze djece.
2 najgora izuma su pistolj i facebook. Prvi je omogucio kukavici da zaprijeti junaku a drugi domacici sa 4 razreda osnove da postane diplomirani strucnjak za vakcine
Pa slušajte antivaksere
Šta sad kažu za pelcovanje teoretićari zavere?!
Kažu teoretiĆari - ja šta nas ovo snadje, kukavĆe?!
Sjecanje kod ljudi je kao kod riba.. uvijek u isto vrijeme i u drugoj zemlji
Gdje ste sad antivakseri? Znam da vas ima i previse, svi doktori nauka. Objasnite molim vas kako je Bil Gejts i Soros sa WWF-om uvezani u ovo?
Eto, kad neko ko skrola dva sata na netu misli da bolje zna nego eksperti koji su godinama na nauci. Morbile se vratile za njima idu rubela i parotitis. Skočiće smrtnost dojenčadi. U HR se vratio pertusis, koji izaziva kašalj toliko jak da može dijetetu polimiti rebra. I sve to zbog čega? Samo da se bude kontra normalnog svijeta.
Vlasi+cigani perfec kombinacija za smrtonosne vriruse
Eu a nece da se vakcinisu ovo je smatrano za prevazidenu bolest