Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato ja ne idem na kruzere, *** to
imam poznanika koji je zajedno sa sestrom otisao raditi na kruzere i za nepune 2 godine kupili su stan u sarajevu, da ne pricam sto su obisli pola svijeta dok ti sjedis tu i kakiš pomalo :-)
regularboy, ja se zajebajem. Ne znam jesam li dobio lajkove jer su svi skontali zajebanciju ili zato sto nisu. Hmm.
Mogu misliti koja je borba bila da se dodje na red u WC. :D Zao mi je ljudi koji su bili zaduzeni na odrzavanju cistoce...
pa svaka kabina ima svoj wc pametologu
biser :D
a koji ce im k...
Stariji od Vijecnice
Vidi broda i ljepote.Ma nebi mene deset dijareja otjeralo. A i taman da smršam.
Nikad vise na ovaj brod
Mora da su baksuzi izlazili iz kabina dok je kruzer išao pa ih vjetar propuho, mokre glave.
da im nije od kavijara, nije ni on kakav je nekad bio :D
Sad se moze sa sigurnoscu reci Britanski Masoni koji iza Scene djeluju, Potvrdjeno Masonska Laboratorija za proizvodnju virusa pokazuje pravo lice..!!
uuu ne bih sada bio na mjestu posade i ribao svaku sitnicu... nema odmora, nema spavanja, nema jela a Boga mi ni sexa :)
Pratite veceras u 20:10 na FTV "Posteno" dijaloska emisija koju uredjuje i vodi Duska Jurisic.Gosti su Muftija Muamer ef.Zukorlic i beogradski poltron Muhamed ef.Jusufspahic. Dijaspora moze pratiti preko SandzakTV-a koja takodjer prenosi ovu emisiju, ISPOD LINK http://sandzak.tv/sandzak/
ove krstarice uvijek snađe neka nevolja,kao da je svaka ukleta...
uh jesam se i ispovracala samo kad se sjetim
Pa, zbog toga što si bila pijana
Fuj...