Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA sve vas koji ne volite IRAN , moj odgovor je VOLIM IRAN VOLIM I VOLIM I VOLJECU ZAUVIJEK:
to brate po vjeri !
O sinovi Israilovi naj**** ste !
Dabogda im sve najgore bilo i da bog da ih bog prokleo za sve one lazi sto su izgovorili i sto i danas dan rade, slazi svijet i mucki ubijaj i kradi naftu to je Amerika...Zelim normalnim ljudima koji zive u Americi sve najbolje, ko i sebi, ali nemogu da postujem ove sto ratuju i koji su naredilli da krene rat u Iraqu i Afganistanu, dabogda umrli....Svim onim koji su u Afgnistanu i koji pomazu Americi na njihovom putu zelim sve najgore dabogda se potrovali....
Da si ti neki musliman brate, trudio bi se da takve ljude uputis na pravi put a ne da molis Boga za njihovu smrt... ali posto ja radim u Kabulu i ovom prilikom si mi pozelio smrt. E brate moj, sve ti najbolje zelim, kako tebi tako i tvojoj porodici, zdravi i zivi bili i poslije zivota na zemlji u Dzehenemu najbolje mjesto imali. P.S U Avganistanu nema nafte, osim na benziskoj.
+93785799308 eto ti moj broj brate muslimane, nazovi me nekad da prohaberimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo me podsjeca na Jugoslaviju i kako ce nas svakog casa napasti Albanija. A vidi cuda, Albanci kur... ne mrdnuse a Jugoslavije NEMA.
citav svijet vidi sta se tu desava.amerika hoce naftu a ti dole ne daju.
Istina!
Sto su ti ameri kod nas dosli nego vodu da pokupe,kol'ko znamo među bogatim smo zemljama sto se tice vode!
Vrana vrani oci ne vadi ... dok god Iran radi i potpomaze ubijanje muslimana , do tad su sigurni, a sve ova medijska prepucavanja samo su nacin da se sirim narodnim masama navuce koprena na oci , ... Ista stvar je sa Izraelom , ... i Iranom ... dakle samo predstava koja se odigrava pod jakim medijskim pokroviteljstvom sa unaprijed napisanim ulogama i poznatim scenarijom ,,,
I treba vas satrati,jer ste leglo terorizma i terora prema vlastitom narodu.
Istinu zbori čovjek!
Traze ga vec godinama,samo sto ne smiju jer je Rusija naoruzala Iran do zuba,i crsto stoji iza njega.Cim Iran ne bude imao podrsu Rusije Amerika ce naci razlog da ga napadne.
a rusija i kina tu nemaju bas nikakvog interesa :)