Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice EU i ove sve prazne floskule o nekakvom dugu kamatama nekakvoj Evropskoj uniji. Tri temeljna stuba Novog svjetskog poretka su Evropska Unija, Sjevernoamericka Unija i Azijska unija. Tri super drzave, koje su sacinjenej od bivsih nezavisnih malih drzavica. Svi identiteti izbrisani, nametnute vjestacke zastave i identiteti, svako ima cip za kontrolu, svi su u dugu, dakle zaduzenost, kreditima i leasingom, kamate naravno dolaze uz dug, dakle nepostojeci dug, uskoro dobijamo porez na disanje jer nam lazni naucnici kazu da CO2 kojeg izdisemo je uzrok globalnog zagrijavanja, pa kad budes htio imati 3 djece dobro ces razmisliti jer se placa porez na disanje. Samim tim manje djece manji natalitet, prirodna depopulacija planete itd. Nevjerovatno bolesno do detalja isplaniran mrani plan zvan evropska unija. To nikada nece biti moja drzava. To je drzava iz Orvelove 1984 policijska hi tech drzava kontrole ljudi i planirane depopulacije.
pa nije ni čudo da neće preživeti koji je monstrumi vode...
Sto,vjerovatno da bi tako izbrisao svoje porijeklo punijaćenog srbina i da bi izbrisao svoje pravo porijeklo.Jer ako nema srba ne može se reći da si postao od njih .
@ ero - bravo ero, trebao si mu samo još reći da i I.s.u.s.a povede sa sobom jer je i on bio Palestinac. Primitivčino kamenjarska, neuka, idi grizi kamen, trebaće ti za puta do sela.
Zajednička valuta je moćno sredstvo za smanjivanje rizika od ratova među državama, i u tom smislu evropske valute treba da budu povezane ukoliko su različite ... evo na primjer naša konvertibilna marka je strogo vezana za Euro, a u posljednje vrijeme nastoji se i švicarski franak vezati za Euro.
Pa zajednička valuta ( EURO ) je veoma bitna za opstanak mira, i spriječavanje ekstremnih političara da mobilišu \"svoj\" narod protiv drugih naroda ... prisjetimo se samo autarhične (zatvorene) ekonomije Njemačke poslije prvog svjetskog rata gdje je ekonomska kriza izazvala užasnu glad koja je poslužila kao glavni adut Hitleru ... Hitler je nahranio gladni narod koji ga je na kraju slijepo slijedio u ratni pohod.
wazda+govore+o+krizama,a+BIH+u+krizi+vec+godinama,narod+se+pati,navikao+na+to,postao+imun,tako+da+ako+se+EU+raspadne,mi+cemo+iskulirat
ANTE GOTOVINA - TO RETARD STO PISES ,PISI U SVOJE IME A AKO TI JE DOSADNO ZIVJET U MIRU TI SE SPREMI I NAPRAVI SEBI U SUMI RATNU ZONU I ZAMISLJAJ KAKO RATUJES PROTIV SVIH NACIJA I NARODA ...JER VIDIM DA SI TI STVARNO NEKO KO JE SPREMAN ZA PSIHIJATRIJU ..I DOK GOD IMA TAKVIH KAO STO SI TI MI NIKAD NECEMO MOCI ICI DALJE ...ZATO DE AKO NEMAS STA PAMETNO PISAT NEMOJ NI TO ZIV BIO ....
hajmo sad svi redom FUCK the EUUUUUUU
PA NECE NI BIH PIH PA STO
ja sam mulac.
@antegotovina P.O.S.E.R.E.M TI SE USTA BAVLIJANERSKA, KOGA TI FOLIRAS DA SI HRVAT... AKO IKOGA EUROPA BUDE IZBRISALA ONDA CETE TO BITI VI MUJAGE, JER STE RAK RANA NA ZDRAVOM TIJELU EUROPE...I NARAVNO DA CE U TOME ODLUCNU ROLU DA IMAJU HRVATI I SRBI (OVAJ PUT ZAJEDNO) M.R.S U PALESTINU DOK IMA VREMENA..
ako ce se ratovati protiv grka i srba, racunajte na bosance, hrvate i albance nek nama prepuste tu stoku ima da ih zbrisemo sa lica zemlje
rostovski, sto posto ništa neće preživjeti