Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ove Rome što su ukrali evropsko bijelo dijete malo ne posjeti naš brat grk Nikolaos Mihaloliakos osnivač stranke Zlatna zora, gdje je sada HRISI AVGI gr. Λαϊκός Σύνδεσμος što u prevodu sa grčkog na bosanski znači ZLATNA ZORA?
Pa dragi uredniče zašto "Romski par" u naslovu, zar je bitno što su Romi i zašto je važno isticati bilo koga, a pogotovo pripadnike marginalizovanih grupa? Time jačate stereotipe i predrasude što je protiv svih pravila u novinarstvu, pogotovo online novinarstvu u kojem informacija putuje nevjerovatnom brzinom. Zaista sam smatrao da ste profesionalci.
hei hitler!!!!
HEIL, ne hei.
Bice mala na bezbjednom sada :)
Je l' se Sejdić očitov'o po ovom pitanju? Hoće li tužit Grčku?
Najbolji komentar ubjedljivo zadnjih mjesec dana, jarane svaka čast, samo još da dodam da u Ustav BiH treba ugraditi sljedeći tekst: ''Za svaku krađu poklopca od šahta koji ukrade pripadnik romske narodnosti Dervo Sejdić će dobiti čvrgu ili čvoku od jednog od konstitutivnih naroda pred kamerama novinara'', zamisli to šuga tužila svoju državu..
Zar im nije dosta njihove djece? :)
Odgovor je "aham". Eto. : )
:*
Gdje je sada HRISI AVGI gr. Λαϊκός Σύνδεσμος što u prevodu sa grčkog na bosanski znači ZLANA ZORA?
u zatvoru...pohapsilo govna
Cigani izvor svih nedaca na svim merdijanima i paralelama. Nisam antisemit, ali pogan je to narod