Novi skandal u Njemačkoj
0
Roditelji godinama kćer držali u kavezu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je drzava radila od 2002 pa do sad????? ma samo sherijetski kamenovati na javnom mjestu
Njemci se nikada nece izlijeciti od bolesnih stvari koje su im djedovi radili u drugom svjetskom ratu. Sada ih sami sebi rade.
evropa
To se zove civilizovani zapadnjaci.
@aferim, @hilmo, nama je jasno da vas guse kompleksi i da nemate novca da idete psihijatru. ali izgleda vas najvise boli sto vam je propao plan iz 1992 pa danas postoji ceric. i sad ste spali da anonimno po bosanskim stranicam u internetu iznosite svoje komplekse i na takav nacin bar na trenutak ublazite bol. ali sta ocekivati od narod koji u svojoj proslosti ima LAPOT.
imam osjecaj da je ovo zvog prevelike demokratije nije covjek navikao na to i onda polude
fuj
tako vam je u zapadnim kršćanskim zemljama
Lude svabe. Nista novo
Ama jarane, vec nas drzi. I mi smo na kasi.
ovako ce efendija ceric bosnje drzati
treba ih zatvoriti i mučiti do kraja života.
metak im u celo i vozdra.
Treba im sve po spisku