Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nebulozno...
sektasi ili je mozda umjetnost u pitanju
Kada bi Isus sišao sa neba... prvo što bi uradio... SLOMIO BI KRST. Ma polomio ga, na komadiće... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onaj gore prvi vise lici na majmuna, kakav Isus, dobro bi doso ko strasilo na njivi.
Sreca je da nisu Isusa stavili na elektricnu stolicu... kako bi ovi to izveli sa strujom, svjetlili bi ko gospa u medjugorju.
Ovaj se običaj rijetko nalazi, a s druge strane cijela vjerska skupina (sunitski muslimani) naziva se po sakaćenju spolnog uda. Skinuti kožicu sa spolnog uda isto je kao otkinuti dio nosa. Obrezan čovjek nikad ne će moći postići puni užitak u spolnom odnosu jer mu nedostaje dio "alata". Sve su religije besmislice i pošasti, ateizam je jedini ispravni svjetonazor.
Boze oprosti im ne znaju sta rade!!!
kad vec spomenuste sunecenje, interesantno je da se I filipinci krscani sunete
Mislis obrezuju?
ovo meni višem liči na psihički poremećene osobe,nego ispoljavanje relgijie i kažu nama nevjernici da je sunćenje sakaćenje ,hahha ovi su onda osakaćeni u glavu haha
Dobro je... nismo jedini.
ovi nisu normalni sekunde
Beta bila tu, vidjela, pa prenosi
Ljepota vjere....
pametno,samo nastavite.matja i ti si pametan.
Hvala dugosvjetlo.