Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al su ovi nacisti dugovječni. Možda mržnja prema ciganima i jevrejima produžava život. To bi moglo biti naredno ispitivanje.
nek su zivi i zdravi uradili su dosta dobrih djela
@Mustrafa najveca pogan srbi, jevreji i cigani koje je Hico nemilice trijebio.. On je heroj i nista vise.. pa Amerika je pobila vise ljudi nego on pa nikom nista ..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka im čast na ovome.
Ma Njofra je lik ;)
cuj ovog Franjo.. mislis svjetleci Franjo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Talijanima, a vi koji prozivate crkvu da je izmislila nacizam nemate pojma, nacizam su izmislili psiholozi, malo procitajte o tome, ima i film psihologija- industrija smrti koji objasnjava poveznicu i izmedu nacizma i psihologije.
Nema veze zato ih u Hrvatskoj sahranjuju sa najvecim pocaastima. Prebacite ga samo njima.
Dok papa Franjo zabranjuje zlocincima da se po vjerskim propisima sahranjuju, dotle SPC zlocince blagosilja. Like za papu
Zašt neće vatikan da ga sahrani, kad su u isti taj vatikan fašisti uvjek bili dobro došli...Kad su mogli kriti antu pavellića tolike godine, mogu i ovoga fašistu sahraniti
ovaj nije imap kofere sa zlatom
Koferi srpskih očiju su bili veći motiv vatikanu da ga kriju, nego koferi zlata i novca od žrtava...
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Opet jdna od mnogih poluinformacija, Sada je samo mrtvac u pitanju i opet svi vjerujemo bez provjere!?!!!! Fakat je da je "on" izrazio zelju da se sahrani u Argentini ali je vlada Argentine to odbila. Nemrem da sutim.:)
Doživio je da vidi kako je sve ono za šta se borio bila laž, kao i svi prije njega koji su se borili za režim, a ne za slobodu i pravdu. To mu je sigurno veća kazna nego da su ga odma' objesili. Jes' da su zbog takvih mnogi propatili, al' to je drugi dio priče.
neka ga pošalju u široki brijeg, oni će ga svečano dočekati
Legendo! :-)
A možda će i oživjeti u međugorju, kod vidjelice vicke....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
'On je služio kaznu doživotne robije u kućnom pritvoru u domu svog advokata'!!