Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Macron, za 20 godina Francuzi će u Francuskoj biti manjina
Mozda su suplji
Tako da se samo francuzi neće razmnožavati a Marokanci Alžirci i ostali Afrikanci kojih je već skoro 10 miliona će da nastave da se sexaju bez kondoma. Za 30 godina francuska će biti izbačena iz EU jer će biti islamska zemlja.
To jeste prevencija neželjene trudnoće vjerovatno. Ali ne i prevencija sil*vanja, razv*ata, i ne morala. Treba tu i dosta psihologije, religije (preporučujem Islam), i spiritualizma (preporučujem Eckhart Tolle-a).
Isto kao kupati se u carapama.
Trebo je njegov tata uvijek imati kondom
Pa stari se više grebu od mladih, ovo sada sve nešto IQ...
Što mu ko tati nije doturio kondom(Branimira Glavaša) na vrijeme.
Nargilašima to ništa ne znači. Celibat him je garantovan i sa kondomima i bez njiha.
Mozda misli na probusene.😅
Mashallah. Muslimani svakako vec cine 30% francuskog stanovnistva po demografskim podacima. E sad dodaj liberale, djevojke sex, pronalazenje sebe, liberalne nema braka do 25 28 i svakako razvod. Kondomi nemaju djece u istom periodu ako im zaluta abortus. muslimani 3 4. Islam se siri sto moj osman od dede babo nije uspio pod becom. Bez ispaljena metka sa svojom vecom i jacom kulturom asimiliramo evropljane u evropi
Ko je pobjegao od islama. Dosli jer au evropljani slabi. Sinovi kompronisnih zena, pijanica oceva. Evropa je islamska drzava uskoro. Muslimani su civilizacija za evropljane. U svim aspektima bolji a jaca kultura asimilira slabiju.
K nozi kmetino, svaki musliman u bosni sa bliskog istoka ce sutrao u mojim redovima da ti kolje. Fino cu da spalim grunt i da ih pustim na vas. Bolje brat musliman nego vi pagani i treba da ih se bojis. Vec vidim kako vas....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Necu vis nikad koristit kondom..kolko je ljepse cistaka.. pogotovu kad ga istreses unutra..
🤤🥒💦🍑
Viva la France
Da je ovo Fadil obecao imalo bi smisla🤣😀🤣
Ja predlažem da kastrirate omladinu da ne trošite na kondome sredstva
Bolje po kilo jabuka djeci da daje
@VladaKS osigurajte besplatne kondome za mlade ostadose momci suhog qrca. 3 gumice 6 marki, skupo brate.
Tanak si ti neki sugar daddy
FTX mi zivot upropastio 😭
PRIKAŽI ODGOVORE (1)