Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj naslov zvuci kao da su puskama se borilii
Isti .urac, cionisti i ovi i oni. Ako postoji nesto na svijetu sto istinski mrzim, to je cionizam. Sve drugo je relativno
Obama je kukavica koji nista nije uradio kada je imao vecinu
pucaju ameri ko kokice...
U Americi se to kaze "two sides of same coin". I Republikanci i Demokrati su pod kontrolom Iluminata Elite tako da uopste nema veze za koga glasate isto vam dodje. Sta vise upravo oni reklamiraju raju da izadju i glasaju jer znaju da kontrolisu obadvije strane pa blesava raja da svoj glas prakticki legalizira iskvarene politicare i daje im VLAST. Da raja bojkorita izbore propali kao i obadvije stranke pa bi mogla onda i drugi da imaju neku sansu a ovako obadvije stranke drze monopol nad politickim sistemom i tako zadnjih 160 godina.
Nema to nikakve veze. Ista politika: ratovi, printanje para, otimačina gdje se stigne, i to ti je to.
@Kadro Američki narod još troši ono što su njihovi pradjedovi zaradili (kao i mi). Kad to nestane, Amerika će biti zadnja rupa na svirali. Odnosno, Amerika postaje Kina, a Kina Ameirka! Zato učite djecu Engleski i Kineski! U BiH je svima jasno da budućnosti nema. Možeš preživjeti i to je to. ko nije zadovoljan s takvim životom nek bježi gdje može.
da naravno za dvije godine ce i republikanac postati predsjednik..pa opet u krug..malo demokrati a malo republikanci a sustini obicni narod nema nikakve posebne koristi od njih..
bakir 'mjesto bakira..