Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja bih svakome dao da se odcijepi samo ne srbima, neka ih što više dobije infarkt.
Ja mislim da se neće otcjepiti...
Nisu dali skotima i premier ligu Engleske , eto im sad haha
Nedoli vam bogo skoti da granicite sa smrdijom vec bi bile charape na glavama i kalsnjikovi u rukama.Cuj referendum od dusanovog carstva dje skoplje bio glavni grad.dobar onaj vic kako natjerat 5 srba u tel.govornicu samo im rec nije vasa.
Why Braveheart is wrong about Scottish history, in 3 clips http://www.vox.com/2014/9/14/6127883/why-braveheart-is-a-terrible-way-to-understand-the-scottish
Je’l to znaci da se otvara slobodno mjesto u Ujedinjenom Kraljvstvu. Valja poslati CV, mozda nas prime.
Idemo lagano Republiko Srpska :)
U jos vece dugove... I lazna obecanja!
Hajte vala.... 19 godina pricate, a nikada otici... svakog gosta tri dana dosta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što mi je ovo 51-49 nešto poznato,,,Stvarno štele sebi da zadrže Škote u Ujedinjenom Kraljevstvo .Englezi kao i Jeverji samo neke mutne radnje.I U BIH su u ratu umješali svoje prste pa je bilo katastrofa
Kakvi ba Jevreji?
Prijetnje i nagovaranja Engleske i EU da ostanu u uniji, dovoljan su dokaz da je odcjepljenje pravi izbor. Prijete im da ce ih unistiti finansijski, a u isto vrijeme ih pozivaju na zajednistvo, bratstvo i jedinstvo. To samo mogu one engleske protuve.
Ne poredi nas i nas zadnji rat sa njima. Druga je to prica. Njihovo odvajanje bi bilo nesto kao odvajanje juznih slovena od Austrougarske. Kraj okupacije. Kod nas se vode bratoubilacki ratovi. Nas je tesko staviti u neke normalne okvire.
...ko li će razj­ebati njihov lisabonski plan...
bez obzira na sve sto se prica, skoti imaju pravo da idu dalje sami... jer su prije unije bili drzava i usli su dobrovoljno, sto ne bi mogli i izaci dobrovoljno... bitno je samo sta misli narod . oni ce ponovo biti tu u okviru megadrzave evropske unije, samo sto ce imati svoje institucije .