Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan onaj kome su Rusi i Srbi braća
potpisujem na kvadrat, jer onaj kome su oni braća, neće imati napretka ni na jednom planu u narednih 2 eona :)
A uostalom to se najbolje vidi na našem primjeru, samo što Srbi ovdje nisu braća drugim narodima (Hrvatima i Bošnjacima), nego su im samo komšije (osim ako im nisu nešto rodbine), i kao takve komšije opstruiraju i koče sve moguće procese u ovoj zemlji, još pri tom rijetko gdje više žive jedni sa drugima (kao prije rata), nego sad uglavnom jedni pored drugih. A sad zamisli još da su braća.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nema mrtvih ni na jednoj strani, steta.... i jedni i drugi su bili dobrovoljci po nasim ratistima pa nek malo vide kako je zabaviti se o svojoj brigi. Napred rusija, napred ukrajina samo se rokajte, stoko
teroristi ruski!
kakav je vasar ovo ? djeca,zene,, nema tu pucnjave, dzaba se dize prasina
Dokle će tolerirati izgrede, koji su očito teroristički čin od strane proruskog nastrojenog ološa. Ukrajino, reagiraj.
Kako je krenulo, Evropa će za nekih godinu dana biti bogatija za još 10-15 novih nezavisnih i suverenih država, ovi Rusi svaki grad u Ukrajini proglašavaju "nezavisnom republikom". Putinu kako se digne, oni tako proglase novu ukrajinsku pokrajinu nezavisnom. :)
trebali bi tako i u Srbiji ima mnogo djelova koji be se trebali odcjepiti.........
u Bosni ste pokusali i sad mi nista ne kukaj nego se pripremi za Srbiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VOLJA NARODA!!!
Ovi meni više liće na AMerikance
...dobili ukrajinci svoje "slovence"...
ode Ukrajina u p.m.